Çorum'da Pitbul Dehşeti

Çorum’da köpeklerini gezdirmeye çıkan bir kişi pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.Olay, Önceki akşam Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi.

Çorum'da Pitbul Dehşeti
banner98
Çorum’da köpeklerini gezdirmeye çıkan bir kişi pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.
Olay, Önceki akşam Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Metin Aydın adlı şahıs gece köpeklerini gezdirmek için sokağa çıktı. Bahar Caddesi üzerinde köpeklerini gezdiren Aydın’a bu sırada sokakta başıboş gezen bir pitbull saldırdı.
Pitbul’un saldırısı üzerine köpeklerini tasmalarından tutarak yukarı kaldıran Aydın, pitbullu uzaklaştırmaya çalıştı. Köpeğin saldırmaya devam etmesi üzerine Aydın’ın sahibi olduğu 3 adet terrier cinsi köpek tasmalarından kurtularak sağa sola kaçmaya başladı. Son olarak pitbull cinsi köpeğin Aydın’ın bacağına ısırmaya çalışması üzerine geri dönen Korsan isimli köpek pitbulun önüne atladı. Pitbulun saldırdığı köpek yaralandı. Olayın ardından sahipleri yaralı köpeği veterinere götürürken polise başvurarak şikayetçi oldu. Yaralı köpek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayı anlatan Metin Aydın, “Gece köpeklerimi gezdirirken sokakta başıboş gezen bir pitbullun saldırısına uğradım. Bir taraftan saldıran pitbulldan kurtulmaya çalışırken, diğer taraftan köpeklerimi tasmasından tutarak yukarı kaldırıp korumaya aldım. Ancak pitbullun saldırısının devam etmesi üzerine köpeklerim tasmalarından kurtularak kaçmaya başladı. En son pitbull bacağıma saldırması üzerine bu kez köpeklerimden birisi beni korumak için köpeğin önüne atladı. Pitbullun kafasına vura vura köpeğimi yaralı olarak kurtardım. Veterinere götürdük ama köpeği kurtaramadık” dedi
Olayın ardından polise başvurarak şikayetçi olduğunu anlatan Aydın, “Ancak olayın üzerinden 3-4 gün geçmesine rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Polis, ifademize dahi başvurmadı. Bu olay sanki sıradan bir sokak köpeğinin saldırısı gibi algılanıyor. Yetkililer galiba bu olayın vahametinin farkında değil. Bu cins köpekler sokaklarda gezdiriliyor. Bu köpeklerin beslenilmesi yasak. Bu köpekler zincirsiz ve ağızlıksız nasıl sokakta gezdiriliyor. Bugün bizim başımıza gelen yarın bir başka insanın, bir başka çocuğun veya bir başka bayanın başına gelebilir. Yetkililerden isteğimiz bu köpeklerin sokaklarda gezdirilmemesi ve buna müsaade etmemeleri” şeklinde konuştu
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0