banner101

Cinnet getirerek hamile ablası ve iki yeğenini öldürdü

Antalya'da psikolojik tedavi gören bir kişi, annesini odaya kilitledikten sonra, 4.5 aylık hamile ablası ile ikiz yeğenlerinin boğazlarını bıçakla keserek öldürdü.

Cinnet getirerek hamile ablası ve iki yeğenini öldürdü
 Konyaaltı ilçesi Doyran 4.5 aylık hamile 42 yaşındaki Merve Kundakçı, dün gece ikiz çocukları 6 yaşındaki Fatma Nur ve Mehmet Kundakçı ile birlikte, bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan annesi Fatma Demirkıran'ı ziyaret geldi. Hamile kadın, ikiz çocukları ile birlikte gece annesinde kaldı.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Bayram Demirkıran, annesini evin bir odasına kilitledikten sonra, uyuyan ablası Merve Kundakçı’nın odasına girerek boğazını bıçakla kesti. Kundakçı'nın çığlıkları üzerine uyanarak odaya koşan 6 yaşındaki ikizler Fatma Nur ve Mehmet, annelerinin dayıları tarafından öldürülmesine tanık oldu. Bayram Demirkıran korkuyla bağıran yeğenlerinin de boğazı kesti.

Bayram Demirkıran, kaçmaya çalışırken, çığlıklar üzerine komşuların haber verdiği jandarma tarafından yakalandı. Oğlunun saldırısı sırasında baba Ali Demirkıran'ın ise bahçede çalıştığı öğrenildi.

Yakınları ve komşuları, uzun süredir psikolojik tedavi gören Bayram Demirkıran'ın, geçen hafta sinir krizi geçirdiğini ve bıçakla kollarını kestiğini belirtti.

Jandarma ve sağlık görevlilerinin incelemesinin ardından Merve Kundakçı ve çocuklarının cesetleri otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Gözaltına alınan Bayram Demirkıran, sorgusu yapılmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. 

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0