Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Din Adamlarıyla Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in verdiği iftarda din adamlarıyla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Toplantı sayesinde siyaseti, Türkiye’yi ve Ortadoğu’daki gelişmeleri değerlendirme...

Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Din Adamlarıyla Bir Araya Geldi
banner98
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in verdiği iftarda din adamlarıyla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, “Toplantı sayesinde siyaseti, Türkiye’yi ve Ortadoğu’daki gelişmeleri değerlendirme imkanımız oluyor” dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in Ortaköy Feriye Lokantası'nda verdiği iftar yemeğine katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen iftar yemeğine eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Elmalı, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlyas Üzüm, Gazeteci-Yazar Nazlı Ilıcak, Can Ataklı, Ruhat Mengi, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Alevi ve Caferi derneklerinden davetliler, sivil toplum kuruluşlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 60 kişi katıldı. İftar öncesi alanda bir süre ilahi ve dualar okundu.
Yemeğin ardından basın mensuplarına görüşme hakkında açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Ankara’da ve İstanbul’da Ramazan aylarında din adamlarıyla geleneksel bir toplantı düzenliyoruz. Onlar genellikle düşüncelerini aktarıyorlar, din adamlarının sorunlarını, siyasetteki sorunlar tartışılıyor. Daha sonra bir değerlendirme yaptık. Bu toplantılar benim ufkumu da açıyor. Beraber siyaseti ve Türkiye’yi değerlendirme imkanımız oluyor” diye konuştu.
Türkiye’nin çok zor günlerden geçtiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Ortadoğu’daki gelişmeleri hep beraber biliyoruz. Onlarda bu değerlendirmeyi yaptılar ve kendi kaygılarını dile getirdiler. O kaygıları da hep birlikte paylaştık” dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0