CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ATMACA'DAN İNCE MEDYA GRUP'A ZİYARET

CHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı, önceki dönem Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca İnce Medya Grup'u ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında medya ziyaretinde bulunan CHP Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca Bursa medyasın 'da önemli bir yere sahip olan İnce Medya Grup'u ve İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Siyasal İletişimci Necmi İnce'yi makamında ziyaret ederek sohbet etti.

CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ATMACA'DAN İNCE MEDYA GRUP'A ZİYARET
banner98

CHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı, önceki dönem Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca  İnce Medya Grup'u ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında medya ziyaretinde bulunan CHP Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca Bursa medyasın 'da önemli bir yere sahip olan İnce Medya Grup'u ve İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Siyasal İletişimci Necmi İnce'yi makamında ziyaret ederek sohbet etti.

CHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca İnce Medya Grup'u ziyaret etti. Bu görüşmede CHP Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Atmaca Bursa medyasın 'da önemli bir yere sahip olan İnce Medya Grup'u ve İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Siyasal İletişimci Necmi İnce'yi makamında ziyaret ederek sonrasında  İnce Bakış programına konuk oldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 15:49

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0