İŞLETME SAHİBİ GAZİNONUN KAPISINA KİLİT VURDU
Yazışmalar sonucunda, Diyanet İşleri Başkanlığı yasa gereği cami yanına gazino açılamayacağına vurgu yaptı. Vatandaşların girişimleriyle gazino sahibinin ruhsatına ise ret cevabı geldi. İşletme sahibi bunun üzerine açık olan gazinosunu kapatarak kapısına kilit vurdu. Gazinoya karşı 34 vatandaşın imzası ile birlikte itirazda bulunduklarını belirten Avukat Mustafa Tekin, "Yasa çok açık olmasına rağmen içkili gazino işletmecisi, ruhsat almak için girişimlerde bulundu. Bu süre içinde gazino ruhsatlı halde uzun bir süre faaliyetini sürdürdü. Köy halkı ile birlikte biz bu olaya seyirci kalamadık. Gazinonun kapatılması için yaptığımız girişimlerle gazinonun kapısına kilit vurdurduk" dedi.
Cemaatin ’içkili gazino’ zaferi
İzmir'in Menderes ilçesinde, caminin yanına açılan içkili bir gazinonun ruhsatı, cemaatin ve mahallede yaşayan vatandaşların uzun süren mücadelesiyle iptal edildi.

Menderes ilçesinin Kuyucak mahallesinde caminin yanına açılan içkili gazino tartışmalara neden oldu. İşletme, cami yanında uzun süre faaliyetlerine devam ederken, duruma tepki gösteren cami cemaati ve mahalledeki vatandaşlar gazinoyla ilgili imza topladı. 34 vatandaşın imzasını taşıyan belgeler, Diyanet İşleri Başkanlığı başta olmak üzere yetkili kurum ve kuruluşlara gönderildi. İzmir Barosu Avukatı Mustafa Tekin de, vatandaşlara destek vererek konuyla ilgili yazışmaları yürüttü.
YORUM EKLE
1
Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında gerginlik sürüyor
2
Yurt dışından iPhone getirmeyi düşünenler dikkat!...
3
Yılık izinde yeni dönem
4
Suriyelileri geri kabul nasıl işleyecek?
5
Gece sık uyanmanın 20 nedeni
6
Wilma Elles Türk vatandaşı oldu
7
Çocuğu 3 yıl boyunca cinsel istismara uğrayan...
8
20 yıllık eşini uykusunda kaynar suyla yaktı
9
Bahçeli’den çok konuşulacak ’Nusaybin’ önerisi
10
Kayıp-kaçak bedelinde rekor iade kararı!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER