Çaresiz Baba Kızı İçin Yardım İstiyor

Kızları Zehra'nın beyninde oluşan tümör nedeniyle ameliyat masraflarını karşılayamayan Gül ailesinin dramı yürekleri dağlıyor.

Çaresiz Baba Kızı İçin Yardım İstiyor
banner98

Kızları Zehra'nın beyninde oluşan tümör nedeniyle ameliyat masraflarını karşılayamayan Gül ailesinin dramı yürekleri dağlıyor. Aynı hastalıktan kız kardeşini kaybeden acılı baba Güven Gül, 8 aylık çocuğunun tedavisi için kaynak arıyor.

Acılı baba Güven Gül ve ailesinin 1999 yılında meydana gelen Gölcük Depremi'ndeİzmit'te oturdukları evleri yıkıldı. Enkaz altında kalan kız kardeşi Derya ve babaannesi yaşamını yitirdi. Kızını kurtarmak için göçük altına giren baba Ünal Gül de enkaz altından yaralı olarak kurtarıldı. Ardından baba Ünal Gül çalışma umuduyla gittiği memleketi Kastamonu'da oğlu Uğur'u trafik terörüne kurban verdi.

KIZININ YAŞAM SAVAŞI İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Acılı baba Ünal Gül'ün diğer oğlu Güven Gül'ün hayatı da Türk filmlerini aratmadı. Güven Gül, kız kardeşini bir süre önce beynindeki tümör nedeniyle kaybetti. Güven Gül'ün 8 aylık kızı Zehra Gül de aynı hastalığa tutulunca aile yıkıldı. Acılı ailenin küçük ferdi Zehra'nın beyninde de tümor tespit edildi. Talihsiz baba Güven Gül, 1 yaşındaki kızı Zehra Gül'ün yaşam savaşını kazanması için mücadele ediyor. Zehra'nın tedavi masraflarının yaklaşık 10 bin euro tuttuğu belirtiliyor.

GÜL AİLESİ YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Gül ailesi bu parayı bulmak için her yere başvuru yaptı ancak herhangi bir olumlu yanıt alamadı. Gül ailesi ameliyat için kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. Acılı baba Güven Gül, bu parayı karşılayamayacaklarını kaydederek, "Yetkililere sesleniyorum; Ne olur kızımı kurtarın. Benim gücüm yetmiyor" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0