Çantadan Çıkanlar Polisi Alarma Geçirdi!

Kabataş'ta, durakta bırakılan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. İçinden parti logolarının bulunduğu kağıtlar, üzerinde el yazılarının bulunduğu küpürler çıkan çanta polisleri alarma geçirdi.

Çantadan Çıkanlar Polisi Alarma Geçirdi!
banner98
Kabataş'ta, durakta bırakılan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. İçinden parti logolarının bulunduğu kağıtlar, üzerinde el yazılarının bulunduğu küpürler çıkan çanta polisleri alarma geçirdi. Polisler, içinden şüpheli malzemeler çıkan çantadan görüntü alınmaması için etten duvar ördü.

Kabataş'taki duraklara yaklaşan otobüs şoförü Yaşar Murat Babaoğlu, sahipsiz çantayı fark edince polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de bomba imha uzmanlarını çağırdı. Bomba imha uzmanları, şüpheli çantayı fünye bağlayarak patlattı. Çantanın içinden çıkan malzemeler polisi alarma geçirdi. İçinden parti logoları ve benzer şekillerin bulunduğu kartonlar, el yazısıyla yazılmış küpürler çıkan çanta uzun süre incelendi. Polis, bir süre sonra gazetecilerin görüntü almaması için adeta etten duvar ördü. Çanta ve içinden çıkan malzemeler incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olay nedeniyle Meclis'i Mebusan Caddesi de bir süre trafiğe kapatıldı.

Öte yandan, şüpheli çantayı polise Şoför Babaoğlu, çantayı fark etmesinin ardından hemen polise haber verme gereksinimi duyduğunu, son dönemde yaşanan gelişmeler nedeniyle olumsuz bir durum olabileceği endişesi taşıyarak polisi olay yerine çağırdığını anlattı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0