Çakmakla depoyu kontrol edince canından oldu

Kocaeli'nde ikamet eden TIR şoförü İsmail Beyazıt, iddiaya göre, mal götürmeye gittiği Mersin’de mazot deposunu çakmakla kontrol etmek isterken feci şekilde yanarak yaşamını yitirdi. Başiskele ilçesi Yuvacık’ta ikamet eden, evli ve 4...

Çakmakla depoyu kontrol edince canından oldu
banner98
Kocaeli'nde ikamet eden TIR şoförü İsmail Beyazıt, iddiaya göre, mal götürmeye gittiği Mersin’de mazot deposunu çakmakla kontrol etmek isterken feci şekilde yanarak yaşamını yitirdi.

Başiskele ilçesi Yuvacık’ta ikamet eden, evli ve 4 çocuk babası 56 yaşındaki İsmail Beyazıt, ağustos ayının başında İstanbul’dan yüklenen malı Mersin’e götürmek için yola çıktı. Mersin’de yüklenen malı boşaltan ve dinlenmek için bir TIR garajına aracını park eden Beyazıt, iddialara göre depoyu kontrol etmek istedi. Ancak bulunduğu yerin karanlık olması nedeniyle depoyu göremedi. Çakmağı yakarak depoyu kontrol etmek istedi. Çakmağı çaktığı anda bir anda alevler içerisinde kaldı.

Olayı görenler hemen kendisinin yardımına koştu. Alevleri söndürüp 112 ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ambulans ile Beyazıt, önce Mersin Devlet Hastanesi’ne ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’ne kaldırıldı. Burada yedi gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören şoför, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İsmail Beyazıt’ın cenazesi, Adana’da tamamlanan adli işlemlerinin ardından bu sabah ailesine teslim edildi. Beyazıt’ın cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra Yuvacık'ta toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0