BUSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Günal Baylan oldu

BUSİAD’da geçtiğimiz Ocak Ayında gerçekleştirilen genel kurul sonrası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Ergun Hadi Türkay’a devreden Günal Baylan, Yüksek Danışma Kurulu Başkanı seçildi.

BUSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Günal Baylan oldu
banner98
 BUSİAD Yüksek Danışma Kurulu Toplantısı; yeni başkan, başkan vekili ve sekreter üye seçimi ve BUSİAD’ın eğitim alanında yürüttüğü iki önemli projenin değerlendirilmesi gündemi ile BUSİAD Evinde gerçekleştirildi. Yüksek Danışma Kurulu Eski Başkanlarının yanı sıra Danışma Kurulu ile Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantının açılışında söz alan Oya Coşkunöz, Yüksek Danışma Kurulu Başkanı olarak dört yıl boyunca birlikte görev yaptığı üyelere teşekkür ederek, 2018 - 2020 dönemi için yeni başkan Günal Baylan’a başarılar diledi. Görevi Oya Coşkunöz’den devralan Günal Baylan da BUSİAD’ın birlik ve beraberlik içinde değerlerinden aldığı güçle yoluna devam ettiğini söyledi. Türkiye gündeminin hızla değiştiğine işaret eden Baylan, gündeme uygun olarak dış politika, ekonomi, yenilikçilik gibi konularda ortak akıl ile alacakları kararları Yönetim Kuruluna sunmak adına çalışacaklarını kaydetti. Toplantıda Yüksek Danışma Kurulu Başkan Vekilliğine Işık Uğurtuğ ve Sekreter Üyeliğe de İhsan Karademirler getirildi.    

 

BUSİAD’ın eğitim alanında yürüttüğü iki önemli çalışma olan Ar-Ge Mühendisi Yetiştirme Programı ve Mesleki Teknik Eğitimi İyileştirme Projesinin gençlere ve iş dünyasına faydalarının konu edildiği toplantıda da, söz konusu projelerin yetkili kurumlar tarafından örnek alınması ile yapılacak çalışmaların iş dünyasının önünü açacağı üzerinde duruldu. Eğitimdeki kalite ve başarının Türkiye’nin gelecekteki yerini belirleyeceği ve eğitimde yapılacak reform uygulamalarında iş dünyasının da konuya sahip çıkması gerektiği konularında da görüş birliğine varıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0