BURSAGAZ’DAN KADINLAR GÜNÜ’NDE KEÇE TASARIM ETKİNLİĞİ

Çalışan odaklı çalışmalarıyla adından söz ettiren Bursagaz, 8 Mart Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmadı. Geleneksel Hobi molaları kapsamında daha önce çini boyama, teraryum yapımı gibi etkinliklere imza atan Bursagaz, bu kez kadın çalışanlarına özel keçe tasarım etkinliği düzenledi. Aralarında Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden’in ve müdürlerin de bulunduğu 250’ye yakın Bursagaz çalışanı, iki gün süren keçe tasarım atölyesinin tadını doyasıya çıkardı.

BURSAGAZ’DAN KADINLAR GÜNÜ’NDE KEÇE TASARIM ETKİNLİĞİ
banner98
 EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz, çalışan odaklı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geleneksel Hobi Molalarını bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde düzenleyen Bursagaz, çalışanlarını Elif Şahin’in düzenlediği keçe tasarım atölyesinde buluşturdu. 7 Mart Çarşamba günü Esentepe Genel Müdürlük binasında başlayan keçe tasarım etkinliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de devam etti. Keçe Tasarım Atölyesinde güzel vakit geçiren yaklaşık 250 Bursagaz çalışanı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyelerini de kendi elleriyle hazırladı.

 

Hobi Molası etkinliklerinin artık gelenekselleştiğinin altını çizen Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, “Türkiye’nin en iyi işverenleri listesinde her yıl üst sıralarda yer alan Bursagaz olarak şirketimizde çalışan kadınlar bizim için çok kıymetli. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve çalışanlarımızın motivasyonunu artırarak sinerji sağlamak adına başladığımız hobi molaları etkinliklerimizde bu sefer kadınlar günü temasını işledik. Sadece şirketimizdeki kadınlar için değil, erkek çalışanlarımızın anneleri, eşleri ve kızları için de keçeden taç ve broş yaptık. Eğlenceli ve verimli geçen bir etkinliği daha geride bırakıyoruz. Tüm kadın çalışanlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0