Bursa AK Parti'den bir milletvekili aday adayı daha belli oldu

Bursa Ak Parti'de 28. dönem milletvekili aday adayı bir isim daha belli oldu. AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, AK Parti Bursa milletvekili aday adaylığını basın açıklamasıyla duyurdu.

Bursa AK Parti'den bir milletvekili aday adayı daha belli oldu
banner98

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Emel Gözükara Durmaz, AK Parti'den Bursa milletvekili aday adayı olduğunu AK Parti Bursa il binasında basın açıklamasıyla duyurdu.

Emel Gözükara Durmaz'ın gerçekleştirdiği milletvekili aday adaylığı basın açıklamasına, Seçim İşleri Başkanı Engin Kökçıkaran, İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk ve Teşkilat Başkanı Kamil Bayramiç'te katıldı. 

AK Parti Bursa Milletvekili aday adaylığını açıklayan Emel Gözükara Durmaz'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi olarak adlandırılan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara başsağlığı diliyorum."

"ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADIK"

"Devletimiz, ilk günden itibaren hayatın normale dönmesi için ilgili tüm kurumları ile çalışmayı sürdürmüş ve sürdürmeye de devam etmektedir. Bugün 2001 yılından itibaren halkına hizmet eden Ak Parti'den 28'nci dönem milletvekilliği aday adaylığımı açıklamak için buradayım. Bu heyecanına ortak olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ümmetin sevgisini ve desteğini kazanmak için AK Parti'de göreve başladım. Sırasıyla pek çok görevde bulundum. 
2019 yılında önce seçildiğim, sonra atandığı İl Kadın Kolların Başkanlığı görevini halen gerçekleştirmekteyim.

Bu süre içerisinde çalınmadık kapı bırakmadık. Değerli ak yürekli ak kadınlar, emeklerinizle  ülkemize değerli katkılar sağladınız."

"BURSA'YA HİZMET ETMEK ÜZERE ADAY ADAYIYIM"

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi, 'Kadının içinde olmadığı hiç bir siyasi hareket asla karşılık bulamaz' AK parti bu siyaset anlayışıyla kadınlarımıza en çok yer açan parti olmuştur. Dava, adalettir. Cinsiyet gözetmeksizin mazlumun yanında olmaktır. Aldığı bayrağı bir başka arkadaşına telsime dene kadar bıkmadan koşmaktır."

"Bu dava bilinciyle bütün coğrafyanın kardeşliğini huzurunu sağlamayı düstur edinen AK Parti çatısı altında olmaktan her zaman gurur duydum. Kadınlarımızın sesini tüm Türkiye'ye duyurmaya talibim. Vatanıma, milletime Bursa'ya hizmet etmek üzere 28. Dönem milletvekilli aday adaylığı başvurumu gerçekleştiriyorum."

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0