banner101

BTP lideri mezuniyet törenine katıldı

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Öğretmenlik çok güzel bir meslek. Allah bizi önce başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'e, sonra da büyük öğretmenimiz Prof. Dr. Haydar Baş'a layık eylesin.

BTP lideri mezuniyet törenine katıldı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Trabzon’da Özel Fatıma Baş Koleji’nin mezuniyet programına katıldı.

Öğrencilerin ve velilerin büyük ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programda öğrencilerin gösterisi ilgiyle izlendi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden sergilenen halk oyunları gösterileri beğeni topladı.

Gösterilerin ardından okul birincileri okul kütüğüne isimlerini çakarken, plaketlerini de BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın elinden aldı.

“İnşallah biz de bu devlete, bu vatana, bu millete hizmet ederiz”

Törende konuşan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, “Öğretmenlerin hakkı ödenmez, çok kutsal bir meslek. Öğretmenlik çok güzel bir meslek. Allah bizi önce başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'e sonra da büyük öğretmenimiz Prof. Dr. Haydar Baş'a layık eylesin. İnşallah biz de bu devlete, bu vatana, bu millete hizmet ederiz. Buradan mezun olan çocuklarımızın çocukları da burada okuyacak. Nesillerin mezun edildiği, her birinin burada okutulduğu bir okul. İnşallah bu okullar insanlığa hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0