banner102

Bölükbaşı, Mahmut Uslu’ya patladı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Mahmut Uslu’nun Fernandao ile ilgili açıklama yapmadığını düşündüğünü ifade ederek, “Mahmut Uslu’nun öyle bir açıklama yapacağını düşünmüyorum. Yapamaz, yaparsa da yazıklar olsun. Yaptıysa da adam değildir” dedi.

Bölükbaşı, Mahmut Uslu’ya patladı
 Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Çalıştayı’nın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Fernandao’nun transferi hakkında konuşan Bölükbaşı, “Yöneticilerin ve başkanların transfer konusunda demeç verdiğini düşünmüyorum. Bazı yandaş gazetelerin veya yazarların onların yaptığı haberler. Bursaspor ile ilgili sıkıntılar var. Onların sıkıntıları iyi bir Bursaspor olmasın gibi. Bizi rahat bıraksınlar. Kendi sağlıksız dünyalarına bizi almasınlar. Biz şaibeli durumlarla hareket etmiyoruz. Önümüzde geleceğimizle ilgili önemli maçlar var. Fernandao’yu, Şener’i aldılar diye yazıyorlar. Benim futbolcularım karakterli. Onlarla görüşmüyorlar. Bizi rahat bırakın” diye konuştu.

“KARDEŞİM SİMİT Mİ ALIYORSUN?”
Fernandao ile her gün görüştüğünü dile getiren Bölükbaşı, “Ben Fernandao ve bütün futbolcularımla her gün görüşüyorum. Bizim sıkıntımız şuan yok. Her şeyin bir dönemi var. Sabırsızlık bize, Bursa’ya zarar verir. Futbolcularda gazete okuyor, televizyon izliyor, sosyal medyayı takip ediyor. Bazı İstanbul basını haset ve kıskançlık içinde. Yüzde 80-90 bitti diye yazıyorlar. Kardeşim sen simit mi alıyorsun? Bu kadar dangalaklık olmaz. Önce sezon bitecek. Bu kadroyu bozmak istemiyorum. Bütün şartlarımızı sunuyoruz. Şu an da iki tane önemli maçımız var. Futbolcuların kafası rahat olması lazım” açıklamasını yaptı.

“MAHMUT USLU BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPTIYSA ADAM DEĞİLDİR”
Büyük Bursaspor için sabırlı olunması gerektiğini anlatan Bölükbaşı, “Ben taraftara ve camiaya yalakalık mı yapayım? Adamın maliyeti belli. Almak için şartlarımızı zorluyoruz. Takımın üzerine takviye yapacağız. Şenol hoca ile de her gün görüşüyoruz, onları konuşun. Geçmişte de konuştular. Bundan sonra farklı olacak. Adam oradan iki tane gazete ile göndermeye çalışıyor. Mahmut Uslu’nun öyle bir açıklama yapacağını düşünmüyorum. Yapamaz, yaparsa da yazıklar olsun. Yaptıysa da adam değildir. Bu kadar net söylüyorum” şeklinde konuştu.

“LACOSTE İLE İLGİLİ HERKES ATMACA GİBİ BEKLİYOR”
Sponsorluk anlaşması ile ilgili de konuşan Bölükbaşı, şöyle devam etti:
“Lacoste ile ilgili herkes atmaca gibi bekliyor. Bursaspor karar verecek. Hayatımda yalan söylemedim. Bu iş olacak. Bu iş olunca bana ne diyecekler? Benden başka Bursaspor’u düşünen yok. Sezon başında 3-4 bin kişiye oynadık. Neden o maçlara gelmediniz? Kupa maçının benle alakası yok. 3 gündür telefonlarımı kapatıyorum. Yazık, günah.”

“FERNANDAO’NUN MALİYETİ 10 MİLYON EURO”
Fernandao’nun bonservisinin 5 milyon Euro olduğuna değinen Bölükbaşı, “Fernandao 5 milyon Euro, 3 sene için 5 milyon Euro, toplamda 10 milyon Euro yapar. 3 ile çarparsan 30 milyon yapıyor. Senin bütçen 60 milyon bile değil. Reklam, sponsorun yok, ürün satmıyorsun, maça gelmiyoruz diye bahane var. Biz Bursaspor’u en üste çıkartacağız diye İstanbul basını konuşuyor. Kimse böyle takımı beklemiyor. Ben şuanda futbolcularımı satsam borcum kalmaz. Ben herkesten çok başarı istiyorum. Başarısız olursam zaten kongreye gidip bitiririm” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0