banner102

Bodrum’da doğum günü cinayeti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde arkadaşının doğum gününü kutlamaya giden kız arkadaşını öldüren Muhlis Kızan isimli şahıs olayın ardından kendi hayatına da son verdi.

Bodrum’da doğum günü cinayeti
 Olay, Gümüşlük Mahallesinde bulunan Gümsan sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Funda Altınbezer Gümsan sitesinde yaşayan arkadaşı Ö.K.’nin evine doğum günü kutlamaya gitti. Bir süre önce kız arkadaşından ayrılan 39 yaşındaki Muhlis Kızan’da aynı saatlerde Ö.K.’nin evine giderek Altınbezer’le konuşmak istedi. Eve giren Kızan’ın bir süre sonra Altınbezer’le tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle ev sahibi yardım istemek için dışarıya çıktı. Evden çıkan Ö.K. iki el silah sesi duyunca eve koştu. Kızan ve Altınbezer’i kanlar içinde bulan Ö.K. Jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk incelemede Kızan’ın ilk olarak eski kız arkadaşı Altınbezer’i vurduğu daha sonra ise kendi hayatına son verdiğini tespit etti. Cumhuriyet başsavcısı ve Jandarma olay yeri ekiplerinin incelemelerinin ardından Altınbezer ve Kızan’ın cenazeleri Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma ekipleri yaşanan olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0