Biz Bir Aşık Olduk Pir Aşık Olduk!

Beyaz TV'deki 'Ustanın Hikayesi' adlı kendi hayatını anlatan belgeselin ilk bölümüne konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile evlenme sürecini anlattı. Erdoğan, "

Tepebaşı Gazinosu vardı.

 Biz Bir Aşık Olduk Pir Aşık Olduk!
banner98
Beyaz TV'deki 'Ustanın Hikayesi' adlı kendi hayatını anlatan belgeselin ilk bölümüne konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile evlenme sürecini anlattı.

Erdoğan, "

Tepebaşı Gazinosu vardı. O gün partimizin toplantısında bizim hanımın tasarımcılık yönü vardır. Dikkatimi çekti. Elektriklenme ile tabir edilen aşık olmak denen durum meydana geldi. Aşk kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Biz bir aşık olduk pir aşık olduk. Geçenlerde önceki milli eğitim bakamımız Ömer Bey'in oğluna kız istemeye gittik. Kızımız oğlumuzu kahvesine tuzu fazla kaçırmış olacak mı baktık oğlumuz kıvranıyor. Sağolsun eşim böyle bir şey yapmadı. Biz babam annem yengem birlikte gittik giderken de kakaolu çikolatalı bir baklava yaptırmıştım. O gün isteme işini yaptıktan sonra öğrendim ki ben çok kızarmışım. Biz hemen hemen bir sene içinde nikahımızı ve düğünümüzü kıyıverdik" dedi.

Siyasi mücadelesinde ailesinin her zaman yanında olduğunu kaydeden Erdoğan, "Emine Hanım evlendiğimiz andan itibaren sosyal hayatın içindeydi. Siyasi mücadelem içinde, bir gün olsun niye geç geldin sorusu ile karşı karşıya kalmadık. Büyük kızım bir kez serzenişte bulundu. Niye geç geldin serzenişi değildi. O bize hasret biz de onlara hasrettik. O zaman mücadeleler bugünkü gibi değil. Bir gece yatak odasının kapısına büyük kızım not asmış babacığım bir geceni de bize ayır diye. Onların da hakkı var. Ben geliyorum onlar yatıyor. Aynı istikamete bakış, aynı yolda yürüyüş, eşimin yükü taşıması işimizi kolaylaştırdı. Bu da bize siyasette güçlü kıldı" diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0