banner101

Bir senedir annesini arıyordu, intihar etti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde geçtiğimiz sene kaybolan 70 yaşındaki annesi Ayşe Bilir’i bir yıldır arayan, 43 yaşındaki Harun Murat Bilir, intihar etti.

Bir senedir annesini arıyordu, intihar etti
 Geçtiğimiz sene kaybolan ve bir yıldır kendisinden haber alınamayan Ayşe Bilir’in oğlu 43 yaşındaki Harun Murat Bilir evinde bileklerini keserek intihar etti. Karşıyaka ilçesindeki evinde kriz geçirip, ambulansla götürüldüğü hastanenin acil servisinde tedavi olduktan sonra ortadan kaybolan 70 yaşındaki annesi Ayşe Bilir aramaya koyulan 43 yaşındaki Murat Bilir’in bir süredir bunalımda olduğu ileri sürüldü. Olay bugün saat 18.30 sıralarında Zübeyde Hanım Caddesi numara 95/1 de gerçekleşti. Akşam eve gelen abla Pınar Bilir, kardeşinin yerde cansız bir şekilde yattığını görünce durumu hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ağlık ekibi yaptığı ilk müdahalenin ardından Harun Murat Bilir’in hayatını kaybettiğini belirledi.

AYŞE BİLİR NASIL KAYBOLDU

Geçtiğimiz sene kasım ayında evinde geçirdiği kriz sonrası hastaneye kaldırılan Ayşe Bilir, tedavi olduktan sonra ortadan kayboldu. Ambulansta refakatçi kabul edilmeyince kendi imkanları ile hastaneye giden Remzi Bilir, eşini bulamadı. Ortadan adeta kaybolan Ayşe Bilir’in yapılan incelemeler sonrası güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ayşe Bilir yalın ayak hastaneden çıkıp Menemen yönüne doğru gittiği tespit edildi. Bunun üzerine ailesi bir senedir Ayşe Bilir’i arıyordu. Ayrıca iki ay önce de Ayşe Bilir'in eşi Remzi Bilir de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0