Beşir Atalay'dan MKYK sonrası önemli açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, ‘Benim için bu görev sürpriz oldu’ dedi.

Beşir Atalay'dan MKYK sonrası önemli açıklamalar
banner98
 Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan ilk AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Toplantısı’nın ardından, AK Parti Tanıtım Medya Başkanlığı ve Parti Sözcülüğü görevine Beşir Atalay’ın getirildiği açıklandı. Beşir Atalay ve görevi devraldığı Hüseyin Çelik, MKYK Toplantısı’nın ardından birlikte basın açıklaması yaparak kararı duyurdu. Hüseyin Çelik, görevi Beşir Atalay’a devretmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken, Beşir Atalay ise, her hafta Hüseyin Çelik’in açıklamalarını takip ettiğini, onun kadar akıcı konuşan biri olamayacağını yine de görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş’un Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu açıkladı. Atalay ayrıca Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un pazartesi günü yemin edeceğini söyledi.

Atalay, AK Parti Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık’ın Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğunu açıkladı.

Parti Sözcüsü Bakanlar Kurulu’nun pazartesi günü saat 10.00’da, grubun ise saat 12.30’da toplanacağını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 21:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0