banner102

Beşiktaş maçında Emre’ye küfür

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya, Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’na ve ailesine küfür etmesini onlara hiç yakıştırmadığını söyledi.

Beşiktaş maçında Emre’ye küfür
 Siyah-beyazlı takımın, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında deplasmanda Sarıyer’i 4-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Slaven Bilic, “İyi bir gün ve güzel bir antrenman maçı oldu. Karşılaşmada iyi bir sonuç aldık. Kupa maçları favori görünen takımlar için bazen zor hale geliyor. Bizim için öyle olmadı. Biz bunu kolaylaştırdık. Oyuna ciddi bir şekilde başladık ve iyi bir antrenman yaptık. Üstün bir performans gösterdik ve ilk 10 dakikada 2-0 öne geçtik. Bazı oyuncularımın 90 dakika oynamaya ihtiyacı vardı. Çok yorulmadan onları da değerlendirdik. Genç oyuncularımın bazılarını da görmüş olduk” dedi.

“FAZLA SEÇENEK YOKTU”

Bir basın mensubunun hafta sonu Konya’da oynanacak Beşiktaş - Trabzonspor maçını sorması üzerine Hırvat teknik adam, “Bu maç öncesinde çok toplantı yaptık. İç saha maçlarında en iyi stadı seçmeye çalışıyoruz. Bu maçı İstanbul’da oynayabilmek için fazla seçenek yoktu. Konya’yı seçtik. Konya’daki yetkililere teşekkür edeceğim. Bilet satışları da iyi gidiyor. Rakip çok iyi formda. Çok iyi bir derbi olacak. İki takım için zor maç. Oyuncularımın iyi performans göstereceğine inanıyorum” diye konuştu.

SARIYER CEPHESİ

Sarıyer Teknik Direktörü Bahri Kaya ise “Bugünkü maçta beklentimiz asla kendimizi test etmek, sınamak değildi. Böyle bir farkın oluşabileceğini düşünmeden sürpriz puan alabilir miyiz diye çıktık. Beşiktaş maçın başında bulduğu iki golle işi bitirdi. Biz bu maçta kendimizi test etmedik. Ligde neler yapabiliriz, eksiklikleri nasıl kapatabilirizi gördük. Beşiktaş’ı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaya, kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu ve Beşiktaş’ın Çarşı Taraftar Grubu’nun Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’na ve ailesine küfür etmesini onlara hiç yakıştırmadığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0