banner101

BURSA'DA ZAMAN, BURSA'DA AK PARTİ

Geldi geçti bayram.
 Kimileri bayramı doyasıya yaşadı, kimileri siyaset yaptı. İlkesizliğin adını siyaset koyup gülüp geçtiler. Yönetemedikleri Bursa siyasetinde kendilerince eğlendiler ve adına yine siyaset dediler. 
Ne mi yaptılar?


 Gelin gezelim Bursa’yı ve Bursa siyasetini;
Ankara genel kongreye hazırlanırken MKYK ve MYK beli olacakken, 11 milletvekili ve il başkanı STK’ları geziyor,  habire resim paylaşıyorlardı. Zira seçimleri teşkilatlarla değil STK’larla kazanıyorlardı. Hatta o STK’ların başında olan birini hastaneye başhekim yaptılar. Sonrada başhekim yaptıkları kişi, CHP’den milletvekili seçildi. işte başarı dedikleri tamda buydu.


Marka şehir olalım derken, Bursa’nın markaları, değerleri bir bir nasıl satılır, onun planlaması yapıldı.  Katlı otoparkın birini sattılar. Şimdi ise Bursaspor Otoparkı ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 
Bayram geldi geliyor derken devlete vergi ödeyen esnafın hiçbir önemi yok gibi davranıp, kapalı çarşıda pazar tezgâhları açılmasına göz yumarak, oradaki esnafı zarara uğrattılar. Suriyeli kardeşlerimize yardımcı oluyorlardı nede olsa.  Suriyeli bir vekil adayı listedeydi, mutlaka sahip çıkılmalıydı.
AK Parti Bursa Bayramlaşma programında ağabeycilik rolü oynamak için sahaya çıkanlar, kendi oyununu kuruyor. AK Parti MKYK  üyesi yok sayılıyor. Rol kapma kavgasıyla devre dışı bıraktık edasıyla endam kesiliyor.  MEHDİ EKER yok sayılıyor, diğer komisyon üyelerine, genel merkez yöneticilerine caka satılıyordu. Bursa’da yaşanan komediye , komşu şehir Eskişehir’den tokat gibi cevabı HARUN KARACAN veriyordu. Ve diyordu ki  “AK Parti’de temayüller gereği, AK Parti tüzüğü gereği en son MKYK üyesi konuşur. “ dedi ve geçti. HADİ BAKALIM BU GOL DEĞİL Mİ?

Balibey Han’ın altındaki alan Köfteci Orhan’a kiraya veriliyor. Köfteci Orhan’da orayı Köfteci Yusuf’a veriyordu. Bu sayede  Köfteci Yusuf’la tanışama fırsatımız oluyordu. Bayramda ekmek arsı köfteyle tanışarak NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE sözü Bursa’da bir kez daha slogana dönüşüyordu. Hüdavendigar  Parkı’ndaki köfteci Orhan’ın, Köfteci Yusuf’a dönüşmesini bekler oldu Bursa  ve BU GOL KESİNLİKLE SAYILMAZ.
Osmangazi Belediyesi bayramda bir başkaydı.  Kadrosunu zenginleştirmişti. Mekke’de bol bol  ibadet  yapan Cüneyt Karlık, şu kişiye selam deyip notlar paylaşıyor bol bol dua ediyordu. Duası kabul edilen Cüneyt Karlık’ın oğlu Osmangazi Belediyesi’nde işe başlıyordu. Herkes acaba Cüneyt Karlık Mekke’den , sayın Dündar Ailesi’ne selam gönderdi mi onun araştırmasında. BURSA BU GOL HİÇ SAYILMAZ.
Bayram sonu sürprizi Numan Şeker abimizin on yedi yıllık eğitimci tecrübesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı’na atanması. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu’nun Bursa Büyükşehir Başkanı’na danışmanı olması. Yaşanan tüm bu gelişmeler Bursa için çok büyük önem arz ediyor.  ÇÜNKÜ BÜTÜN BU GELİŞMELER BURSALILARI GURURLANDIRDI.  BU GOL KESİNLİKLE SAYILMAZ.
Yıldırım Belediyesi’nde kaza sonucu yaşamını yitiren Büşra Yağız kardeşimizin vefatı Yıldırım Belediyesi’ni oldukça üzmüş.  Tam kadro cenaze törenine katılmamaları, hatta hiç kimsenin olmaması, muhtemelen acıya dayanamayacaklarını üzüntüden ne yaptıklarını bilmemelerinden kaynaklanıyor. Herkes şefkatli devlet babayı aramıştı, ama kafalarda oluşan soru işaretlerini kimse kaldıramadı. Devlet gereğini yapacak. GOL DEĞİL Mİ GÖRECEĞİZ.
Bursa trafiği rahatlayacak diye akıllı kavşaklar yapılıyor, çok büyük haber değeri varmış gibi bu haberler medyaya servis ediliyor.  Oysa Bursa’da yollar beton yığınına dönüyor. Yeşillik ortadan kalkıyor, yol üretilmiyor, göz boyanıyor ve BU DA GOL DEĞİL ÖYLE Mİ HAYIRLISI.
Çiçeği burnunda il başkanı geçtiğimiz süreç içinde bir tane basın toplantısı yapmıyor, kimseyi bilgilendirmiyor, 11 milletvekili artı 1 rolüyle SELFİE çekme ve pozlarda gülümseme devam ediyor. Siyasete yeni bir anlayış gelmiyor.  AK Parti’nin Bursa’da ki  en üst seviyede temsilcisi olduğunu farkında değil. BU DA MI GOL DEĞİL?

  • Para yok enkaz devir aldım diyerek, belediyede rüzgar estirirken emniyet zabıtanın aracı çekti diye haber olurken bie lodaos kopuyordu Bursa'da sanki emniyet müdürünün, belediye başkanının boğazını sıkmış sesi çıkmıyor gibi veya Alinur başkanın gittiği düğünlere üst düzey emniyet amirleri katılmıyor. YOK ARKADAŞ BU DA GOL DEĞİL
  • Aslında işin özü şu süslü çiçekli doğa manzaralı cami ve ayet yazılı Cuma mesajları atmayı Müslümanlık, Yahudi yapımı telefonlarla İsrail ve Amerika'ya kafa tutmayı vatanseverlik sayan birilerinin korkusundan kendilerine dahi itiraf edemedikleri mazilerine, bu gün AK Parti sayesinde caka satanları bu bursa unutmayacak, makamları ellerinden gitiğinde sokakta bile gezemeyecek şekilde cezalandıracak bu halk onları.

                    Sonuç şu; Bursa AK Parti Belediyeleri 11 milletvekili ve il başkanı şununla gurur duymalı. Orhangazi Belediyesi'nin tefeciye borcu yok. Yıldırım Belediyesi ödemeleri tıkır tıkır yapıyor, bayramda herkes mutluydu. Büyükşehir iflas etmedi, dimdik ayakta. İnegölün sıkışma şansı yok. Öyle ki Bursa İnegöl'e bağlandı kadrolarıyla.

Kestel'de atom karınca iş başında.

Karacabey, Mustafakemalpaşa,  paşalar gibi yaşamını idame ediyor.

İznik hodri meydan diyor.

Gemlik zeytinciler kralı. Osmangazi kendi halinde etli sütlü bir arada.

Gürsu sular gibi bulanık degil.

Orhaneli, Harmancık, Keles kendi halinde kaderini yaşıyor Mudanya Nilüfer sanki AK Parti'nin muhalif olduğu yerler değil. Buralar çantada keklik. Telefonda fırça yiyen gazeteciler, muhtarlar, cami, dernek başkanı halk yok.

YOK GOL DEĞİL AMA TEKRAR OYNANACAK, HELE ŞU UZATMALAR BİTSİN. SİZ İÇİNİZİ RAHAT TUTUN.

    


 

YORUM EKLE

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0