BBP’li Hanımlardan Sevgililer Günü Programı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Teşkilatı 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle program düzenledi.Büyük Birlik Partisi Sivas Kadın Kolları teşkilatı 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla Abdi Ağa Konağı'nda Hatim programı düzenledi....

BBP’li Hanımlardan Sevgililer Günü Programı
banner98
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Teşkilatı 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle program düzenledi.

Büyük Birlik Partisi Sivas Kadın Kolları teşkilatı 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla Abdi Ağa Konağı'nda Hatim programı düzenledi. Programa Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp, BBP Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Güler ve çok sayıda bayan katıldı.

Program kapsamında Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi ve Selavat-ı Şerifeler getirildi. Katılımcılara yemek ve helva ikramında bulunuldu.

BBP Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Selma Şahin yaptığı açıklamada "Bugün Sevgililer Günü bütün dünyada ve ülkemizde bugün farklı şekillerde kutlanmaktadır. Biz BBP Hanımlar Komisyonu olarak bu günü kendi kültür ve inançlarımıza uygun olarak kutluyoruz. Sevgili değince bizim aklımıza Allah'u Teala'nın; 'Kâinatı O'nun yüzü hürmetine yarattım' dediği, O sevgililer sevgisi gelmektedir. O sevgililerin en çok sevileni, sevginin ve aşkın sembolü işte bu duygu ve düşüncelerle biz de bugün Kur'an-ı Kerim ve dualarla sevgiliye selât ve selamlarımızı gönderdik. Akabinde de birlik ve beraberliğimizin devamı için dualar edip yemek ve helva ikramlarımızla programımızı tamamladık. Uzak yakın demeden buz etkinliğimize teşrif eden bütün hanım kardeşlerimize teşekkür ediyor ve nice sevgililer gününe diyoruz." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0