Baykal, yeni telefonunu elinden düşürmedi

Memleketi Antalya'da park halindeki aracından cep telefonunu ve cüzdanını çaldıran Deniz Baykal, yeni bir cep telefonu aldı. Baykal, katıldığı CHP İl Danışma Kurulu toplantısında telefonunu sıkı sıkı tuttu.

Baykal, yeni telefonunu elinden düşürmedi
banner98
 CHP Antalya İl Başkanlığı 3 yıl aradan sonra İl Danışma Kurulu’nu Muratpaşa ilçesi Çağlayan Kapalı Spor Salonu’nda topladı. Toplantıya CHP Antalya milletvekilleri, Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, Çetin Osman Budak, Deniz Filiz ve CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve partililer katıldı. İl Başkanı Esen’in yönettiği toplantı basına kapalı devam ederken, milletvekilleri sırasıyla partilere seslendi.

YENİ TELEFONUNU SIKI SIKI TUTTU
Geçtiğimiz Perşembe günü eşi Olcay Baykal ile birlikte Konyaaltı Beach Park’ta aracında bıraktığı cep telefonu ve cüzdanını çaldıran Baykal’ın toplantıya yeni bir cep telefonu ile geldiği görüldü. Partililerinin geçmiş olsun dileklerini kabul eden Baykal, yaşanan olay karşısında cep telefonunun maddi değerinden çok rehberindeki numaraların önemli olduğunu söyledi. Protokolde Antalya milletvekilleri ile yan yana oturan Baykal’ın bu defa yeni telefonunun bir an olsun elinden bırakmadığı gözlendi. Muratpaşa Belediyesi’nin kapalı spor salonu olarak hizmete sunduğu salonda sahaya plastik sandalyelerin dizildiği ancak sandalyelerin yeterli sayıda katılımcının olmaması nedeniyle çoğunun boş kaldığı görüldü. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0