banner101

BAŞKAN SARGIN HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın halk pazarında ki pazarcı esnaflarını tek tek gezerek ziyaret etti. Sargın “Esnaflar ilçemizin temel taşlarıdır” dedi.

BAŞKAN SARGIN HALK PAZARINI ZİYARET ETTİ
 Pazarcı esnaflarının dilek ve isteklerini de dinleyen Başkan Sargın ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Sargın’a belediye meclis üyeleri Ahmet Yıldırım ve İsmail Pencik de eşlik etti.

ESNAFLAR İLÇEMİZİN TEMEL TAŞLARIDIR

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında  "İlçemizde her hafta çarşamba günleri kurulan ve halkımızın da yoğun ilgi gösterdiği halk pazarımızda esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Esnaflarımız ile sohbet ederek hayırlı işler temennilerinde bulunuyoruz. Ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarımızla da ayaküstü sohbetler ederek onların talep ve isteklerini dinliyoruz. Esnaflar biri ilçenin temel taşlarıdır. Özellikle bölgemizin taze meyve ve sebzelerinin vatandaşlarımıza sunulduğu halk pazarımız vatandaşlarımızın yoğun olarak alışveriş yaptığı bir yer. Ben bu vesile ile ilçemizde ki tüm esnaflarımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0