Başbakan Erdoğan, konuşmasına o görüntülerle başladı

92-98 yılları arasında yaşanan sağlık sorunlarını bir belgeselle anlatan Erdoğan, dönemin SSK genel müdürü olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan, konuşmasına o görüntülerle başladı
banner98

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan grup toplantısında partililere seslendi. 92-98 yılları arasında yaşanan sağlık sorunlarını bir belgeselle anlatan Erdoğan, dönemin SSK genel müdürü olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Erdoğan, "Sizlere izlettiğimiz Şavaş Ay’ın programına katılan zamanında SSK müdürü olan Kemal Kılıçdaoğlu’nun görüntüsünü izlettirdik acı tablonun hiçbir sorumlusu yok. SSK’nın genel müdür ise her zamanki gibi sırıtıyor. O tuvaletlerin o odaların hali ne? Bunları malesef bu ülkede yaşadık. Artık sağlıkta bunları yaşamıyoruz, tarih oldu. Daha idealini nasıl yapabiliriz onu düşünüyoruz" dedi.

İSRAİL’İN GAZZE SALDIRISI

İsrail’in Gazze saldırısı görmezlikten gelen ülkelere seslenen Erdoğan, "İsrail tarihte örneği görülmemiş bir şımarıklık içerisinde. İsrail’in saldırılarına karşı çıkan iki ülke var. Mursi bir yıllık iktidarı boyunca Filistin’in yanında oldu. Mursi’nin duruşu birilerini rahatsız etti. Darbecilerin ilk yaptığı iş Gazze’ye giden Refah kapısını kapatmak oldu. Batı dünyasından kimse çıkıp darbeye darbe demedi. Darbe yönetiminin karakteri bu. Filistin davasına sahip çıkan Türkiye. Türkiye’nin İsrail’e hukuku hatırlatması birilerini rahatsız ediyor. Önce Gezi olayları dediler. Maşaları olan Pensilvayı kullanarak yargı darbesiyle susturmak istediler. Başaramadılar. Cumhurbaşkanlığı seçimi üzerinden bir başka senaryoyu deniyorlar. Çatı aday diyorlar. Bunların hepsi yalan. Sessiz tepkisiz bir cumhurbaşkanıyla Türkiye’yi sindirmek istiyorlar. Türkiye o eski Türkiye değil. Türkiye’ye gündem dayatamazsınız. Türkiye artık tam bağımsız Türkiye’dir. Ecevit İsrail’i soykırım yapmakla suçlayınca, işbirlikçiler Ecevit’e saldırı başlattı" dedi.

Türkiye’nin İsrail’e jet yakıtı sattığı iddialarına ilişkin, "Bunlar yalan ve iftira" dedi.

Kürecik’te radarın İsrail’e haber verdiği iddiaları üzerine ateş püskürdü.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0