banner102

Bakan Ala: “ileri Ve Gelişmiş Demokrasi Vaat Ediyoruz”

İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Oslo görüşmelerinde ne vaat ettiniz” eleştirilerine ileri ve gelişmiş demokrasi vaat ettiklerini söyledi.TBMM Genel Kurulunda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim...

Bakan Ala: “ileri Ve Gelişmiş Demokrasi Vaat Ediyoruz”
İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Oslo görüşmelerinde ne vaat ettiniz” eleştirilerine ileri ve gelişmiş demokrasi vaat ettiklerini söyledi.
TBMM Genel Kurulunda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı 5. Tur görüşmelerinde milletvekillerinin sözlü sorularına cevap veren İçişleri Bakını Efkan Ala, Oslo görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Oslo görüşmelerinde bir anlaşma yapılıp yapılmadığı, bu anlaşmayı Meclisin ve Bakanlar Kurulunun bilip bilmediği yönündeki eleştirilere cevap veren Bakan Ala, “Oslo eğer sabote edilmeseydi, orada başka yabancı ülkelerin bir takım gizli örgütleri ile ya da istihbarat örgütleri ile işbirliği yapıp bu deşifre edilmesiydi Türkiye için çok daha iyi sonuçlar elde edebileceğimiz bir sürecin başlangıcıydı. ‘Ne vaat ediyorsunuz, ne anlaşıyorsunuz’ diyorlar. İleri demokrasi vaat ediyoruz. Gelişmiş demokrasiyi vaat ediyoruz, millete de vaat ediyoruz, bu sorunla ilgili görüştüğümüz kişilere vaat ediyoruz. Bizimde siyasi politikamız gelişmiş ileri haklar demokrasisidir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0