Badem IQ'lar' sözüne suç duyurusu!

Meltem Ünal Erzen’in Twitter’dan oruçlulara yönelik yazdığı 'badem IQ'lar' sözü için suç duyurusunda bulunuldu.

Badem IQ'lar' sözüne suç duyurusu!
banner98
  CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in aynı zamanda akademisyen olan eşi Meltem Ünal Erzen’in Twitter’dan oruçlulara yönelik yazdığı yazı için suç duyurusunda bulunuldu.

Twitter hesabından “Hah iftarları bitti galiba…Düşmeye başladılar badem IQ lar…” şeklinde yazdığı yazının oruç tutanlara hakaret olduğu gerekçesi ile Eğitim Bir-Sen Genel Merkez Hukuk Bürosu tarafından hazırlanan suç duyurusu, Eğitim Bir Sen İstanbul Şubesi’ne bağlı Bakırköy Temsilciliği tarafından Bakırköy Adliyesi’ne teslim edildi.

Bakırköy Adliyesi’ne verilen suç duyurusunda oruç tutanlara hakaret ettiği iddia edilen Meltem Ünal Erzen’in cezalandırılması istendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, “Ramazan ayının başlamasıyla toplumumuzun inançlı kesimine karşı hakaretler artmış, inançlı kesimi provokasyona itme çabası tasarlanmıştır. Meydana gelen bu tahammülsüz tutumlara karşı ilgili yargı mercilerince gerekli işlemlerin yapılacağına dair en ufak bir şüphemiz olmadığı gibi, ülke çapında İslam’a ve inançlı insanlara karşı ortaya çıkacak her türlü hukuka aykırılığın takipçisi olacağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0