'Azazil' ve 5 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta 6 yeni film vizyonda.

'Azazil' ve 5 yeni film vizyonda
banner98
 AZAZİL

Hem annesini hem babasını kaybeden Sinem'i yalnız bırakmamak için teyzesi ve eniştesi, onunla birlikte ailesinden kalan evde yaşamaya başlar. Üniversitede tanıştığı sevgilisi Akın ile de güzel bir beraberliği vardır. Fakat bir gün ikisi arabada yol alırken, bir köpeğe çarparlar ve hayvan ölür. Sinem için kabusla eş değer günler bu kaza ile başlar...

Yüksek tempolu ve gerilim öğeleriyle örülü olan film, aynı zamanda metafizik ve paranormal elemanlar da içeriyor. Yönetmenliğini Özgür Bakar'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosundaysa Cansu Diktaş, Tolga Akman, Nurten İnan, Zafer Altun ve Murat Ercanlı yer alıyor.

BELALI REHİNE
Hırsızlıktan hapis cezasına çarptırılan iki arkadaş olan Ordell ve Louis, cezaları bitip dışarı çıktıklarında yeni bir plan için kolları sıvarlar. Plana göre yüksek miktarda fidye koparmak için bölgenin en zengin iş adamlarından Frank Dawnson'ın eşini kaçıracaklardır. Netice Mickey Dawson'ı kaçırıp rehin alırlar, ancak planları bu andan itibaren bekledikleri gibi ilerlemez. Karısının kaçırılması Frank Dawson'ın bir nevi işine gelmiştir, zira Dawson, nicedir metresiyle birlikte olabilmek için karısından kurtulmanın yollarını aramaktadır! Şimdi sıra Mickey'dedir ve kocasından intikam almak için onu kaçıranlarla işbirliği yapmaya karar verir. Bu kararsa işleri daha da karmaşık bir noktaya sürükler. Suç ve komedi türlerini keyifli biçimde buluşturan filmin yönetmen koltuğunda Daniel Schechter bulunurken oyuncu kadrosunda Isla Fisher, Jennifer Aniston, Tim Robbins ve John Hawkes gibi yıldız isimler yer alıyor.

YATAK DERSLERİ
Kendi ayakları üzerinde durabilen, başarılı bir kadın olan Emma kendine güvenen bir karakterdir. Hayatta istediği her şey yolunda gibi görünse de en büyük problemi yatakta yaşadığı seks sorunlarıdır! Her daim kendisine belli yöntemler çizen Emma yataktaki probleminin de üstesinden gelmek için çeşitli planlar yapar ama hesaba katmadığı küçük bir detay vardır: Aşk! Üst üste yaşadığı aksiliklerle Emma aşkta planlara yer olmadığını öğrenecektir. Yönetmenliğini Delphine de Vigan’ın üstlendiği komedi filminin uyarlaması da yine Vigan’a ait. Başroller ise Laurence Arné, Eric Elmosnino ve Didier Bezace.

BİZİ KÖTÜDEN KORU
New York şehrinin çeşitli bölgelerinde eski Latince yazılar ve gizemli simgelerle birlikte bir dizi esrarengiz durum ortaya çıkmaya başlamıştır. Evlerin bodrumlarından gelen tuhaf sesler çoğu ailenin kabusu olurken New York Polis Departmanı'nda çalışan Çavuş Ralph Sarchie bölgenin en karışık yerlerinden biri olan 46. bölgeye atanır. Ralph Saarchie karşılaştığı olaylar sonrasında başta kendi ailesiyle arasındaki ilişkinin bozulmasına, sonrasındaysa kendi psikolojisinin çökmeye başlamasına tanık olur. Sarchie, ortağı Butler ile birlikte tuhaf bir davayı çözmesi için görevlendirilir. Ancak bu karanlık cinayetler serisi bildiği yöntemlerle çözebileceği türden değildir. Araştırma safhasında Mendoza isimli bir rakiple karşılaşması ise soruşturmanın tüm akışını değiştirir. Kötülük tüm diriliğiyle karşısında dikilmektedir; davayı çözebilmesiyse Mendoza ile yapacağı işbirliğinden geçmektedir.  En son 'Sinister' filmiyle izleyici karşısına çıkan Scott Derrickson'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Eric Bana, Édgar Ramírez ve Olivia Munn paylaşıyor.

SÜPER BABA
Yirmi yıl önce sperm bankasına spermlerini bağışlamış olan David Wozniak, geçen bunca yılın ardından ilginç bir durumla karşılaşır. O dönemde yaptığı bağışlar aracılığıyla farklı yerlerde 533 adet çocuğun babası olmuştur. Bir çeteye borçlandığı için başı belada olan ve hamile olan kız arkadaşı tarafından terk edilen David'in hayatı, bu gerçeği öğrenmesiyle birlikte tam anlamıyla altüst olur. Babası olduğu çocukların 142'si gerçek babalarını bulabilmek için dava açtıklarında ise tam anlamıyla bir kaosa sürüklenir. David, kimliğini açıklayıp açıklamama noktasında karar almaya çalışırken hem kendisini hem de babalık kavramını sorgulayacağı manevi bir yolculuğa çıkar.

UÇAKLAR: SÖNDÜR VE KURTAR 
Dusty Check, kariyerinin zirvesini yaşayan popüler bir yarışçıdır. Ne var ki yaşadığı bir kazanın ardından motorunun arızalandığını ve bir daha yarışlara katılamayacağını öğrenince yarışçılık kariyerini sonlandırmak zorunda kalır. Çareyi yangın söndürme ekibine katılmakta bulur ve deneyimli kurtarma helikopteri Blade Ranger ve korkusuz ekibiyle çalışmaya başlar. Piston Tepesi Ulusal Parkı'nda patlak veren yangın için canla başla çalışmaya başlayan Dusty, gerçek bir kahraman olmanın anlamını da kavrayacaktır.

Sevimli ve azimli uçak Dusty ve arkadaşları, Uçaklar’ın devam filmi olan ''Uçaklar: Söndür ve Kurtar'' ile geri dönüyor! İlki gişede çok sevilen ve 2013’te seyircisi ile buluşan Uçaklar’ın devamında, yine Dusty ve arkadaşlarını eğlenceli maceralara “kanat çırparken” izleyeceğiz. Disney Stüdyoları'nın yapımcılığını üstlendiği projede yönetmenliği Roberts Gannaway üstlenirken senaryo ise ilk filmde de imzası olan Jeffrey M. Howard’a ait.
 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0