banner101

Aydın’da KÜSİ firma ziyaretleri devam ediyor

Aydın’da, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ), firma ziyaretlerine devam ediyor. Yapılan görüşmelerde firmaların faydalanabileceği destekler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Aydın...

Aydın’da KÜSİ firma ziyaretleri devam ediyor

Aydın’da, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ), firma ziyaretlerine devam ediyor. Yapılan görüşmelerde firmaların faydalanabileceği destekler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Aydın il temsilciliği, Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdür vekili Tunay ÇOBAN ve İl Müdürlüğü personelleri, GEKA Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Armağan AYDIN ve Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyelerinden oluşan kurul firma ziyaretlerine devam ediyor.

Yapılan görüşmelerde Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile firmanın faydalanabileceği destekler hakkında bilgi verilerek, firmanın karşılaştığı sorunlar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Firmanın üretim kısmında incelemeler gerçekleştirilmiş ve Ar-Ge Merkezi oluşturulması için en kısa sürede başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesi hususu vurgulandı.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ); Üniversite ve sanayi imkânlarının kamu eliyle birleştirilerek, karşılıklı bir etkileşim ve bütünlük içerisinde; bilimsel, teknolojik ve ekonomik olarak tarafların daha iyi seviyelere ulaşması için yapılan sistemli çalışmaların bütünü olarak tanımlanıyor.
Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0