banner101

Aydın'da faciaya ramak kaldı

Aydın Mimar Sinan Mahallesi Ünal Özgedek ve Ali İhsan Paşa Bulvarı'nın kesiştiği noktada kablo döşemesi için yapılan kazı sırasında iş makinesi doğal gaz borusunu patlattı.

Aydın'da faciaya ramak kaldı
 Büyük panik yaşanan olayda gazın hemen kesilmesi ile olası bir facia önlendi. Olay akşam saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Telekom'a ait iş makinesi bölgede kablo döşemek için kazı yaptığı sırada doğal gaz borusu patladı. Kazı ekibi ve çevredeki vatandaşlar zarar gören borudan sızan gazı fark etmesiyle büyük panik yaşadı. 187 Doğal Gaz hattını aranmasıyla olay yerine gelen ekipler durumu kontrol altına aldı. Gaz sızıntısı nedeniyle polis ve itfaiye ekipleri bölgede güvenlik tedbiri aldı.

Polis ve itfaiye ekiplere sızıntının olduğu bölgeye kimseye yaklaştırmazken, vatandaşlar da sigara içememesi için uyarıldı. Görevlilerin gazı kesmesi ile ekipler normale döndü. Firma yetkilileri, Telekom ekiplerince bölgede kazı çalışması yapılırken doğalgaz borusunun zarar görmesinden dolayı gaz sızıntısı yaşandığını ve kısa sürede her şeyin kontrol altına alındığını belirttiler.  

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 06:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0