Autopromotec 2015 Şöleni Başlıyor!

20 – 24 Mayıs 2015 tarihlerinde İtalya’nın Bologna şehrinde 26.kez gerçekleştirilecek Autopromotec Fuarı, onur konuğuTürkiye’nin Milli katılımıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor.UİB tarafından organize edilen Türk Milli Katılımı, fuarın en renkli stantlarından birine sahne olacak.

Autopromotec 2015 Şöleni Başlıyor!
banner98
30’u aşkın Türk firmanın katılacağı Autopromotec Fuarı’nda ayrıca“TÜRK otomotiv endüstrisi ve yabancı firmalar için işbirliği imkânları” başlıklı Türkiye’ye özel seminer düzenlenecek. Fuara 1.587 firma katılıyor ve dünyanın dört bir yanından 100.000’i aşkın profesyonel ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Autopromotec Fuarı marka müdürü EmanueleVicentini: ‘’Senelerdir arzuladığımız Türk Milli Katılımını, UİB ve Sancar Consulting’in işbirliği ile gerçekleştirmiş olmaktan mutluyuz, müşterilerimizin yıllardır bizlerden talebi olan, girişimci ve yenilikçi Türk firmalarını Autopromotec’teağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

Autopromotec Fuarı Türkiye temsilcisi Sancar Consulting Genel Müdürü Adnan Tolga Sancar ise, ‘’Türkiye’nin onur konuğu olduğu 26. Autopromotec Fuarı, bu sene Türkiye’nin gövde gösterisine tanık olacak. Türk Milli Katılımı ve Türkiye talebinin bir sonucu olarak organize edilen Türkiye semineri dışında, bir de alım heyet programı organize etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Türkler bu sene Autopromotec fuarına tam anlamıyla imzalarını atacak’’ dedi.

Fuarın ikinci günü yapılacak Türkiye seminerinde, T.C Ekonomi Bakanlığı, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, İstanbul Sanayi Odası, Ara Medya, Ayman Gümrük Müşavirliği, Rekor Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.Ş, Akar Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den temsilcilerin konuşmalarıyer alacak ve konuklara Türkiye otomotiv Pazarı hakkında bilgi verilecek.Autopromotec fuarı, onur konuğu ülke Türkiye’nin milli katılımı ile 20-24 Mayıs’ta İtalya Bologna Şehrinde, 26. Kez yapılacak. Bu yıl 30’un üzerinde Türk firmanın katılacağı fuara Türkiye’den yoğun ilgi bekleniyor. 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0