Annesinin kucağından düşen bebek minibüs altında kaldı

Antalya’da, 45 günlük bir kız bebek motosikletteki annesinin kucağından yola fırlayınca başının üzerinden servis minibüsü geçti.

Annesinin kucağından düşen bebek minibüs altında kaldı
banner98
 Hayatını kaybeden bebeği doğduğundan bu yana babaannesi ve dedesinin hiç görmediği ortaya çıktı. Rukiye S, 45 gün önce dünyaya getirdiği Gülnur Ayşegül S’ı hastaneye götürmek için yakın akrabası Bekir Y’den yardım istedi.

Bekir Y de, 07 AB 891 plakalı motosiklete Ahmet Y. (11), Hamza Y.(4), Rukiye S ve 45 günlük bebeği alarak motosikletle yola çıktı. Saat 14.30 sıralarında Muratpaşa’nın Kızılırmak Caddesi üzerinde Bekir Y. giderken yolun sağ tarafında park halindeki sürücüsünün ismi belirlenemeyen 07 ZK 968 plakalı kamyonetin şoför kapısı açıldı. Açılan kapıyı gören Bekir Y. kapıya çarpmamak için sol tarafa manevra yapınca anne Rukiye S’ın kucağındaki bebek yola fırladı. Yola düşen bebeğin başının üzerinden Yaşar M.’nin kullandığı 07 FUS 21 plakalı servis minibüsü geçti. Servis minibüsünün sağ arka tekerlerinin altına kalan 45 günlük bebek can verdi.

DEDESİ VE BABAANNESİ TORUNLARINI HİÇ GÖRMEMİŞ

Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Trafik ekipleri yolu çift taraflı trafiğe kapatırken bebeğin cansız bedeni gazete kağıtlarıyla örtüldü. Kaza yerine gelen ambulanslar sinir krizi geçiren anne Rukiye S, Ahmet Y. ve Hamza Y’i hastaneye kaldırdı. Kazanın ardından bir aile dramı ortaya çıktı. Uzun süredir gelini Rukiye S ve oğulları Yalçın S ile görüşmeyen dede Mustafa S ve babaanne Gül S'in 45 günlük torunlarını hiç görmedikleri belirtildi.

TORUNUM ORADA ÜŞÜR BIRAKIN ALAYIM KUCAĞIMA

Polis, kaza yerine feryat ederek gelen dede Mustafa S ve babaanne Gül S’ı sakinleştirmekte zorluk çekti. Torununu yerde üzeri kapalı bir şekilde yatarken gören Mustafa S, şöyle konuştu: “Bırakın bir kere göreyim ne olursunuz göreyim. Uzun zamandır bana göstermediler. Kuzumu bir kere alayım kucağıma orada üşür o yerde yatmasın.” 

Kaza sırasında işte olan ve haberi alınca gelen baba Yalçın S sinir krizi geçirdi. Üzerindeki kıyafetleri yırtarak feryat eden Yalçın S de babasına sitem ederek “Baba kızımın ölüsünü görmeye mi geldin” dedi.
Kazanın ardından yol ortasında bekletilen bebeğin cansız bedeni Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0