ANIL KOÇER: ''HAYAT FELSEFEM ÇOK ÇALIŞMAK VE BAŞARMAKTIR''

Genç kuşak iş insanlarının önemli temsilcilerinden Anıl Koçer başarını hikayesini ve 2022 hedeflerini ManşetX Gazetesine anlattı.

ANIL KOÇER: ''HAYAT FELSEFEM ÇOK ÇALIŞMAK VE BAŞARMAKTIR''
banner98

Türk Sanayisinin önemli firmalarından Uludağ Rulman San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin yeni kuşak yöneticisi Anıl Koçer özel hayatının kapılarını açtığı ManşetX Gazetesine önemli açıklamalarda bulunarak, ‘’Hayat felsefem çok çalışmak ve başarmaktır’’ dedi.

      MANŞETX: Anıkl Koçer kimdir?

ANIL KOÇER: 09.06.1991 Bursada dünyaya geldim. İlköğretim ve Lise eğitimimi Bursada tamamladıktan sonra yurt dışında Akademik eğitimimi tamamlayıp ülkeme döndüm.Ortaokul ve Lise çağlarındada ilgilendiğim baba mesleği ile hayatıma devam ediyorum.İş hayatımın dışında kalan boş zamanlarımı spor yapmak ve spor müsabakalarına katılmak gibi aktivitelere ayırıyorum. Burada bana hayatı öğreten ve sporu sevdiren babam Kubilay Koçer’e de bir parantez açmak istiyorum. Kendisi iş dünyasının yanısıra spor camiasında da sevilen saygı duyulan, spora ve sporcuya adeta ömrünü adamış bir isimdir. Bende babamdan öğrendiklerim ile Sırameşeler Spor Kulübünde babam Kubilay KOÇER’in başkanlık yaptığı dönemlerden , Lisanslı Futbol hayatımdan ve Bursaspor Boks klubünde edinmiş olduğum tecrübeyi gençliğe aktarmak için Amatör branşlarda elimden geldiği kadarıyla katkı ve destek sağlamaya çalışıyorum. Burada ulu önderimiz Atatürk’ten bahsetmeden de olmaz. Atatürk hem ülkemizin kurucusu olmuş hem de sporu ve sporcuyu devamlı teşvik etmiştir. Ben her zaman sporun toplumun tüm katmanlarına yayılması taraftarıyım. Gençler spoara daha çok özendirilmeli. Sporcu nesiller ile toplumun daha sağlıklı bireylerden oluşacağına inanıyorum. Bunun içinde üzerime düşen herşeyi yapmaya hazırım. Spordan ve sporcudan bahsetmişken bu şehrin göz bebeği olan Bursaspor’dan da bahsetmeden olmaz. Bursaspor bu şehre unutulmaz heyecanlar yaşatmış, şehrimizin en büyük markalarından biri haline gelmiştir. Tüm Bursa’yı ve iş dünyasını Bursaspor’a destek vermeye davet ediyorum.

MANŞETX: Siz gerek Bursa’da gerekse yakın çevrenizde bir hayvansever olarak biliniyorsunuz? Can dostlarımız hakkında neler söyleyeceksiniz?

ANIL KOÇER: Hayvanlara karşı olan sevgim ve yakın bağım çocukluğumdan beri devam etmekte olup bu güne kadar edinmiş olduğum bilgi birikimimle daha profesyonel bakım alanları oluşturup , rahat ve güzel yaşamalarını sağlamaktan dolayı huzur duyuyorum. Fakat bu nokta da yerel yönetimler ile halkımıza da büyük görevler düşüyor. Özellikle belediyelerin tamamımda Veteriner İşleri Daire Başkanlığı oluşturulup veteriner hekim istihdam edilmeli ve halk hem sokak hayvanları hem de evcil hayvanlar noktasında daha çok bilinçlendirilmelidir. Yaşadığımız şu dünyadan insanı çıkartırsak, dünya insanın yokluğunu aramayabilir ama dünyada arı nüfusu yok olursa, tarım sektörü batma noktasına gelebilir ve dünya da kıtlık baş gösterebilir. Benim şu anda birlikte yaşadığım 15 köpeğim 20 kedim var. Hepsini kendi çocuklarım gibi seviyor ve ilgileniyorum.

MANŞETX: Biraz yöneticisi olduğunuz Uludağ Rulman Sanayi Ve Tic. Ltd Şirketinden ve hedeflerinden bahseder misiniz?

ANIL KOÇER: İş hayatıma gelince Uludağ Rulman San. ve Tic. Ltd. Şti. babam Kubilay Koçer’in üstün gayretleri ve azmi ile 1990-91 yılında Bursa ve civarı illere hizmet veren bir kuruluş olarak başladığı bu mücadeleyi iki şube daha açarak hizmet alanını genişletip hedeflerini sürekli büyütmeyi gelişmeyi vizyon edinen bir firmadır. Uludağ Rulman ile Sanayi kuruluşlarına Makine Elemanları tedarik ederken diğer firmalarımızdan olan Uludağ Kömür ile sanayi kuruluşlarına Maden ve Yakıt hizmeti verirken bunun yanında bir başka firmamızla İş Güvenliği ve Ekipmanları , Hijyen ve Temizlik ürünleri ile hizmet vermekteyiz. Yeni bir atılımla Kafkas Kayış ve Güç Aktarım ürünleri ile sektörde emin adımlarla ilerlemenin gururunu yaşıyoruz. 2022 ylında da Uludağ Rulman’ın adını çok duyacaksınız.

MANŞETX: Uludağ Rulman olarak 2022 hedefleriniz nelerdir?

ANIL KOÇER: Gelecek yıla hazırlanan AR-GE çalışmalarımızla gelişen dünya teknolojisine ayak uydurabilmek amaçlı ithalat , imalat ve ihracata yönelik plan-proje çalışmalarımız devam etmektedir.Uludağ Rulman bünyesinde bulunan tüm şirketlerimizin 2022 yılı hedeflerimizi kapasite olarak artışla birlikte imalat boyutundada gelişmeyi sürdürerek Kosova ve Makendonyada faaliyet alanlarımızı oluşturma hedefindeyiz. 2022 yılında Uludağ Rulman’ın adını çok duyacaksınız.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, 02:03

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0