AKES-DER Genel Başkanı Sn. Hasan Kansızoğlu'ndan önemli açıklamalar

Siyasi terbiyesi ve saygınlığı ile gönüllerde her daim yer edinen Sn Bakanımız İmdat Sütlüoğlu hangi kurumda görev yapmışsa çok önemli çalışmalara imza atmış olup hiçbir zaman saygınlığından taviz vermemiştir.

AKES-DER Genel Başkanı Sn. Hasan Kansızoğlu'ndan önemli açıklamalar
banner98

Siyasette görev yapıp asla koltuk, makam derdinde olmayan Bakanlık ve Çaykur Genel Müdürlüğü’nden sonra özel yaşamına devam eden Sn Bakanımızın yapmış olduğu örnek çalışmalarının faydalarını hala görmekteyiz. Örnek alınacak bir idareci olan Sn İmdat Sütlüoğlu, görünen o ki makam peşinde hiç olmamış. 

Bir ilke imza atıp Didi markası altında soğuk çay üretimi yapan Çaykur, bu pazardan yüksek oranda kazanç sağlamıştır. Ancak sonradan Didi her nedense soğuk çay piyasasından kaybolmuş durumda. Soğuk çay pazarında yüksek oranda söz sahibi olan Didi neden şu an bu durumda?  

Bakanlık yaptığı dönemde sürekli damat diyerek eleştiri yağmuruna tutulan ve özellikle enerji üzerinde yaptığı çalışmaları görmezlikten gelinen Sn Bakanımız Berat Albayrak şovmenlik peşinde olmayan olması gerektiği zaman gerekli mecralarda açıklama yapan, sorun değil çözüm üreten bir anlayışla devletimize hizmet vermiştir.  Enerji alanında birçok projeyi faaliyete geçirip devlet ve millet için başarılı ve güzel işlere imza atmıştır. Sn Berat Albayrak'ta makam, koltuk derdinde hiç olmamıştır. Kendisine nerede ne zaman ihtiyaç duyulursa orada görev almıştır.  Bizler Sn. Bakanımızın zaten makam sevdalısı olmadığını biliyorduk, makamdan alındıktan sonra takındığı tavır ile de kendisi bunu ispatlamış oldu. Sn Bakanımızı koltuktan indirmek için muhalefetin hep beraber   yapmış olduğu çirkin siyasi politika bakın nelere sebep oluyor. Aslında hangi bakanlıkta görev yaparsa yapsın deneyimli ekibiyle kontrollü bir şekilde hizmet yapan Sn Bakanımız, dileğimiz odur ki siyasete tekrardan dönerek devletimiz adına daha nice başarılı projelere imza atarak hizmete devam etmesidir. 

Makamlar gelip geçicidir. Bir insanı sevmeye bilirsiniz ama öncelik olarak eleştirdiğiniz kişiyi veya kişileri iyice araştırıp yaptıklarından iyice emin olarak ona göre değerlendirmek lazım. Haksız yere kişileri eleştirmek, suçlamak kul hakkına girer.  Bundan dolayı çamur at izi kalsın politikası yanlış bir politikadır.  

Devletinin yararına hizmet etmiş, çıkar menfaat peşinde olmadan hayatını kaybeden Sn Bakanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.  Yine devletinin   çıkar ve menfaatleri için hizmet eden şu anda görevde olmayan ya da hali hazırda hizmete devam eden Bakanlarımıza da sağlık ve sıhhat dileklerimi sunarım. 

Hafızalarda iyi izler bırakabilmektir aslolan.  İnanıyor ve biliyoruz ki Devletimiz emin ellerde, Allah iyi olan Devlet Yöneticilerimizin sayılarını artırsın, kötü olanları da bir sebep vesile kılarak evlerinde oturmalarını nasip etsin.”

Ek alanı

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 21:04

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0