Ak Part’nin Tosya İlçe Teşkilatı Adayı Metin Ekşi

Kastamonu’nun Tosya ilçesi AK Parti 5.Olağan Kongresi öncesi ilçe teşkilatı yapılan basın toplantısı ile adayının Metin Ekşi olduğunu açıkladı.Tosya AK Parti ilçe binasında yapılan basın toplantısına Belediye Başkanı Kazım Şahin,...

Ak Part’nin Tosya İlçe Teşkilatı Adayı Metin Ekşi
banner98
Kastamonu’nun Tosya ilçesi AK Parti 5.Olağan Kongresi öncesi ilçe teşkilatı yapılan basın toplantısı ile adayının Metin Ekşi olduğunu açıkladı.
Tosya AK Parti ilçe binasında yapılan basın toplantısına Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Başkan Adayı Metin Ekşi, Kastamonu eski Milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu ve AK Parti İlçe Kadın Kolları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantı öncesi Belediye Başkanı Kazım Şahin, belediye hizmetleri ve çalışmaları konusunda partililere kısa bir bilgi verdi. Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, 21 Aralık Pazar günü saat 12.00’da Belediye Düğün Salonunda yapılacak olan kongrede teşkilat olarak adaylarının Metin Ekşi olduğunu açıkladı. Yapılan basın açıklaması sonrası toplantı basına kapalı gerçekleşti.
Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0