AK Parti Milletvekili Çonkar, Tuzla’da Fabrikaları Ziyaret Etti

Tuzla’da fabrikaları ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, “İnsanlarımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız elbette ki istikrarın hakim olduğu, ekonomimizin çarklarının güçlü şekilde döndüğü bir ortamı arzu...

AK Parti Milletvekili Çonkar, Tuzla’da Fabrikaları Ziyaret Etti
banner98
Tuzla’da fabrikaları ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, “İnsanlarımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız elbette ki istikrarın hakim olduğu, ekonomimizin çarklarının güçlü şekilde döndüğü bir ortamı arzu ediyorlar” dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Berat Çonkar, Tuzla Organize Deri Sanayi Sitesi’ndeki fabrikaları ziyaret etti. Bir deri fabrikasında inceleme yapan Çonkar, fabrikada işçilerle selamlaştı. Fabrikanın yetkilisinden de bilgi alan Çonkar, “Fabrikalarımız çalışıyor gayet güzel bir şekilde. Sahada da insanlarımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız elbette ki istikrarın hakim olduğu, ekonomimizin çarklarının güçlü şekilde döndüğü bir ortamı arzu ediyorlar. Bu noktada inşallah AK Parti’nin sağlamış olduğu altyapı ile birlikte yeni atılımlarla, yeni reformlarla, ekonomimizin de daha güzel, daha canlı bir ortama ulaşabileceği kanaatindeyim” şeklinde konuştu.
Fabrikaların durumundan etkilendiğini belirten Çonkar, fabrikaların işçiler ve yöneticilerin büyük gayretiyle verimli bir şekilde çalıştığını söyledi. Çonkar’ın fabrika ziyaretleri akşam saatlerine kadar sürdü.
Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0