banner102

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı AK Parti Adana İl Kongresi’nin miting coşkusunda gerçekleşeceğini söyledi.AK Parti Adana İl Başkanlığı...

Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı AK Parti Adana İl Kongresi’nin miting coşkusunda gerçekleşeceğini söyledi.
AK Parti Adana İl Başkanlığı 67’inci İl Danışma Meclisi Toplantısı Anemon Otel’de yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 15 ilçenin kongresinin ardından il kongresini yapmaya hazırlandıklarını söyledi. Başkan Fikret Yeni, “Kongremize, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bizzat iştirak ederek Adana’mızı şereflendirecek. Biz de kongremizi teşkilatlarımıza yakışır, AK Parti kültürüne yakışır, daha da önemlisi Adana’mıza yakışır bir coşku içerisinde yapacağız. 13 Aralık’ta yapılacak olan kongremize katılacak olan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, partimizin genel başkanı olarak ve ülkemizin başbakanı olarak ilk defa Adana’yı ziyaret edecekler. Bundan dolayı teşkilatlar olarak bizler Allah nasip ederse o gün sadece kongre havasında değil, Adana’ya yakışan bir miting havasında, miting coşkusunu ortaya koyan bir kongre yapmayı hedefliyoruz” dedi.
Başkan Fikret Yeni, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bugüne kadar uyum içerisinde, kardeşlik içerisinde, gerçekten Adana’ya yakışır, Adana’nın özlediği, Adanalı’nın istediği ortamı oluşturur şekilde teşkilat çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonra yapacağımız teşkilat çalışmalarında da, ortaya koyacağımız kardeşlik duygularının yanı sıra birlik ve beraberliği işaret edercesine inşallah il kongremizi yapacağız. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu karşılayacağımız kongremizi bize yakışır bir coşku içerisinde gerçekleştireceğiz. İnşallah kongremizi yaparak bundan önce yapılan ilçe kongrelerinde ortaya çıkan kardeşlik ve dayanışma duygusunun devamı olacak şekilde Adana’da birlik ve beraberliğin devamını ortaya koyan bir teşkilatla 2015 seçimlerinin yapılmasını hedefliyoruz.”
HİZMETLERİNİ ANLATTI
Toplantıya katılan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ilçelerindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İl ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda, Yüreğir ve Aladağ ilçe başkanları birer selamlama konuşması yaptı.
Divan başkanlığını AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin yaptığı toplantıda, AK Parti’ye katılan Prof Dr. Yüksel Gümürdülü’ye parti rozeti takıldı.
Dilek ve temenniler bölümünde ise, AK Parti Adana İl Başkan Yardımcıları Hasan Berzan Toprak ile Hasan Aydın birer konuşma yaparak, önümüzdeki günlerde oluşturulacak olan yeni il yönetiminde yer almayacaklarını, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacaklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0