AK Parti Gurup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı:

AK Parti Kırşehir teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Gurup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı, 7 Haziran Genel seçimlerinde milletin emaneti verdiğini ama suyunu vermeyi ihmal ettiğini söyledi.Bostancı Özbağ Kasabasında...

AK Parti Gurup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı:
banner98
AK Parti Kırşehir teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Gurup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı, 7 Haziran Genel seçimlerinde milletin emaneti verdiğini ama suyunu vermeyi ihmal ettiğini söyledi.
Bostancı Özbağ Kasabasında katıldığı iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmasında AK Partinin başarısının yaptığı muhasebeye bağlı olduğunu söyledi. Bostancı şöyle konuştu: “AK Partinin başarısının nedeni her atılan adımda yaptığı muhasebedir. Sizleri tebrik ediyorum. Elbette isterdik ki, geçmişte bıraktığımız 13 yıl gibi 2019’a kadar ulaşan tek başımıza iktidarı yeniden alalım milletimiz bu emaneti bize versin. Milletimiz emaneti verdi de üzerine suyunu eklemeyi ihmal etti milletimiz, 258 milletvekili çıkarttı partimiz. Bunda bir hikmet olmalı, millet iradesinin bize söylediği kulağımıza fısıldadığı bir söz olmalı bizler bunu düşünecek elbette muhasebesini yapacağız.”

“NASIL NETİCE EDERSEK EDELİM MUHASEBESİNİ YAPARIZ”

Gurup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı, seçim sonuçları ne olursa olsun parti olarak daima muhasebe yaptıklarını anlattığı konuşmasında, ‘Dünde bugünde yarında çıkan tablonun muhasebesini bizler daima yaparız’ dedi. Bostancı konuşmasında, “AK Parti’nin başarılı olmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi attığı her adımda yaptığı her işin mutlaka muhasebesini yapmasıdır. Bu ülke uzun bir tarihten geliyor. Uzun bir tarihimiz var. Nasıl geçmişten geleceğe meşakkatli adımlarla ilerlemişsek bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Muhalefet partisinden vicdan sahibi insanlarla konuştuğumuzda onlarda Allah razı olsun AK Parti’den diyorlar. Bu millet AK Parti’nin kıymetini ve değerini biliyor. AK Parti sadece 2001’de Genel Başkanımız Tayyip beyin liderliğinde ortaya çıkmış bir siyasi hareket değildir. Böylesine büyük toplumsal hareketler öyle bir anda ortaya çıkmazlar. AK Parti’nin arkasında yüklü bir tarih vardır.” diye konuştu.
Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ise huzur ikliminde ramazan ayının yaşadığını ve teşkilat mensuplarının yaşanan seçimlerden önemli mesajlar aldığını söyledi.
Kalabalığı ise Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, tek tek selamladı.
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0