AK Parti Adana İl Başkanı Yeni’den Terörist Türkiye Kampanyasına Tepki

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, sosyal medyada “Terörist Türkiye” başlığıyla kampanya başlatanların, Türkiye vatandaşlarıyla aynı topraklarda yaşamanın dışında hiçbir ortak özelliği ve paydası olmayan işbirlikçiler olduğunu...

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni’den Terörist Türkiye Kampanyasına Tepki
banner98
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, sosyal medyada “Terörist Türkiye” başlığıyla kampanya başlatanların, Türkiye vatandaşlarıyla aynı topraklarda yaşamanın dışında hiçbir ortak özelliği ve paydası olmayan işbirlikçiler olduğunu ve amaçlarının Türkiye’yi dünya arenasında farklı bir konuma yerleştirmek olduğunu kaydetti.
Sosyal medya mecralarından Twitter üzerinden düşüncelerini paylaşan Başkan Yeni, Kobani’yi işgal eden IŞİD militanlarının Türkiye üzerinden kente giriş yaptığını iddia edip “Terörist Türkiye” başlığıyla kampanya başlatanları hedef aldı.
Bu kampanyaya destek verenlerin, Türkiye vatandaşlarıyla aynı topraklarda yaşamanın dışında hiçbir ortak özelliği ve paydası olmayan işbirlikçiler olduğunu savunan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Bazı işbirlikçiler, ‘Terörist Türkiye’ başlığı altında ülkemizi dünya arenasında farklı bir konuma yerleştirme derdinde. Bu yapılan alçakça kampanyayı yürütenler ülkemizi yıpratmak, zor durumda bırakmak, Türkiye’yi zayıflatmak ve durdurmak isteyen emperyalist güçlerle iş tutuyor, işbirliği yapıyor. Bu kampanyayı yürütenler, ülkemiz üzerinde operasyon yapmak isteyenler aslında kendi hainliklerini dünyaya duyuruyorlar.Terör belasından en fazla çekmiş olan ülkemiz için, her şeyden evvel bu ifadeler kimsenin haddine değildir.
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0