Adnan Oktar Da Topa Girdi

Kendi kanalı A9 Tv'de hükümet ile Gülen cemaati arasındaki gerilime değinen Adnan Oktar, cemaat ve Ak Parti arasında arabuluculuk yapacağı mesajını verdi.

Adnan Oktar Da Topa Girdi
banner98
 Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar'dan, dershane tartışmalarıyla başlayıp rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla alevlenen hükümet-cemaat gerilimine açıklama geldi.

İki tarafın da iki tarafı istemeyen kişilerce desteklendiğini belirten Oktar, AK Parti ile cemaat arasındaki var olduğu söylenen kavgayı bitirmek için arabuluculuk yapacağını açıkladı.

Oktar,''Fethullah Hoca cemaatine bütün millet yüklenmez ya. Ayıp yapıyorlar. Farz edelim bu cemaat yok oldu. Fethullah Hoca da yok oldu. Bütün okulları falan devletleştirildi. Ne olur, İslam mı gelir dünyaya. Onlar mı hakim buna. AK Parti de öyle. Her ikisi de modern İslam anlayışına çok uygun . Her ikisini birleştirdin mi çok uygun netice alınır"dedi.

 ''Cemaati bölmeyi parçalamayı akıllarından çıkarsınlar'' sözleriyle dikkat çeken Adnan Oktar,''Bir de cemaati AK Parti ile mücadele eden konuma getirmekten de vazgeçsinler. Böyle akılsızca bir şey olmaz, kimse desteklemez. Böyle bir projeye müsaade de etmeyiz. AK Parti’nin belirli bir gücü var, cemaatinde bir gücü var. AK Parti ile cemaati karşı karşıya getirmeyiz. Kimse iştahlanmasın. Kıskananlar olabilir. AK Parti’ye gıcık oluyor adam, cemaat onları yıksın isteyebilir, onları destekler. AK Parti cemaati dağıtsın isteyebilirler tatmin olmak için. AK Parti ile cemaatin arasını bulacağız. Kavgayı da sona erdireceğiz. Zaten kavga yok da, kavga varmış gibi olan noktaları da düzelteceğiz. Kimse iştahlanmasın''ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0