banner101

3. ULUSLARARASI AVRASYA DOĞAL BESLENME VE SAĞLIKLI YAŞAM ZİRVESİ

Bu yıl 12-15 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongre ve Sergi etkinliklerinde iyi tarım uygulamaları ve organik üretim, gıda güvenliği ve güvenilirliği, beslenme ve diyetetik, sağlıklı yaşam ve spor konuları ele alınıyor. Migros’un ana sponsorluğunda gerçekleşen kongre kapsamında düzenlenen Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme Ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi’nde ise sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam adına yapılan her yanlış bilgilendirme ve uygulamanın, telafisinin zor problemleri de beraberinde getirdiğine dikkat çekiliyor.

3. ULUSLARARASI AVRASYA DOĞAL BESLENME VE SAĞLIKLI YAŞAM ZİRVESİ

Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongre ve Sergi etkinlikleri, 8 Bakanlık ile 7 üniversitenin ev sahipliğinde ve Migros’un ana sponsorluğunda 12-15 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli Botanik Parkında gerçekleşiyor. Zirvede İyi Tarım Uygulamaları ve organik üretim, gıda güvenliği ve güvenilirliği, beslenme ve diyetetik, sağlıklı yaşam, spor, geleneksel ve tamamlayıcı tıp, apiterapi konuları tüm detaylarıyla ele alınıyor.

Zirvede, bilinçli beslenmenin ve sağlıklı yaşam davranışlarının sürdürülebilir olması için, ilgili sektör kuruluşlarının çalışmalarına yön verecek bilgi ve araştırmalar paylaşılıyor. Zirvenin 3. gününde Migros Ticaret A.Ş. Kalite Yönetimi ve Ürün Güvenliği Bölümü Uzmanı Ali Zaman, sağlıklı yaşam üzerine beslenme önerilerini paylaşırken, Sadece Migros’ta Ürünleri Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Orhan Aydın Sencer Anadolu Lezzetleri projesini anlatacak. Migros Ticaret A.Ş. Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetimi Yöneticisi Mesut Öztürk ise İyi Tarım uygulamaları konusunda örnek çalışmalar hakkında bilgiler verecek.

Zirve kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası etkinlikte Türkiye’den ve yurtdışından üniversitelerin ilgili bölüm başkanları, profesörler, öğretim üyeleri, akademisyenler, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili paydaşlarının yanı sıra 30’a yakın ülkeden önemli isimler katılıyor. Zirvede ayrıca Ankara Kalkınma Ajansı, TOBB, ATO, TKDK (42 il adına), TİGEM, TAGEM, Tarım Kredi Koop. Merkez Birliği, TSE, Eti Maden, Türk Patent ve Marka Kurumu, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve seçkin üniversiteler stantlarıyla yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0