Yılın ilk bebeğine belediye başkanından altın

Bursa'da yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Bursa Şehir Hastanesinde 2020'nin son, 2021 yılının ilk bebekleri dünyaya "merhaba" dedi.

Yılın ilk bebeğine belediye başkanından altın
banner98

 Bursa'da yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Bursa Şehir Hastanesi'nde 2020'nin son, 2021 yılının ilk bebekleri dünyaya "merhaba" dedi.

2020'nin son bebeği Sevgül ve Ensar Tekin çiftinin Ensar ismini verdikleri bebek olurken, yeni yılın ilk bebeği ise Vahide ve Semih Akpınar çiftinin Ecmel Mina ismini verdikleri kız çocuğu oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan bebekleri ziyaret edip ailelerinin sevincine ortak oldu.

Bebeklere altın ve set takdim eden Aktaş ve Gözgeç, ailelerin yeni yıllarını tebrik etti.

Aktaş, yeni doğan tüm çocuklara hayırlı ve sağlıklı bir ömür temennisinde bulunarak, "Tüm evlatlarımız ailelerine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olsun inşallah. Son günlerde güzel gelişmeler var. Son ana kadar kurallara uymamız gerekiyor. Sağlık çalışanlarımızın gayretleriyle süreci ülke olarak aşacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yürekten teşekkür ediyorum. Bursa'da güçlü bir yapıyla Şehir Hastanesini görmek bizlere güç veriyor." dedi.

Emine Yavuz Gözgeç ise özellikle salgın döneminde şehir hastanelerinin öneminin bir kez daha anlaşıldığını söyleyerek yeni doğan tüm bebeklere sağlıklı ve huzurlu yıllar diledi.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ise yeni senenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0