Yeminli Tercüme Bürosu

Tercüman olarak unvan kazanmış kişilerin noterden aldıkları onay ile birlikte yapılan çevirileri kaşe ile onaylama hakkına sahip bulunmasıdır. Resmi evrak olarak nitelendirilen yazışmaların resmiyet kazanabilmesi için bu onaylamanın yapılması şarttır.

Yeminli Tercüme Bürosu
banner98

Yeminli tercüme hizmetini daha çok devlet kurumları istemektedir. Bir ülkeden başka bir ülkeye gidiş, vize işlemleri, vatandaşlık için yapılan başvurular gibi birçok konuda yeminli tercüme istenmektedir. Bu hizmetleri veren yeminli tercüme bürosu aracılığıyla bu çalışmalar yapılabilmektedir. Yeminli tercüme hizmeti verilirken önemli olan noktalardan biri de tercüme edilen evrağın aslının ibraz edilmesi gerekmektedir.

Yeminli Tercüme Bürosu Hangi Evraklarda Kullanılır?

Yurtdışına bir şekilde çıkacak ve orada kalacak kişiler için evrakların hazırlanması ve devlet kurumlarına teslim edilmesi için yeminli tercüme bürosu tarafından hazırlana evraklar gerekmektedir. Eğitim görmek üzere yurtdışına gidenler, yurtdışında doğmuş olanların evrakları, yurtdışında çalışmak üzere giden kişilerin diplomalarının onaylanması, evlilik cüzdanı, vasiyetname, pasaportların çevirileri gibi devlet kurumlarından alınan ve devlet kurumlarına sunulacak olan evraklarda yeminli tercüme bürosu tarafından hazırlanan evrakların sunulması gerekmektedir. Bu konuda bilgi almak ve işlem yaptırmak için https://www.okeanostercume.com.tr/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0