banner101

Türk Rüya Tabircisinin Merkel Rüyası Tuttu

Adanalı rüya tabircisi Mehmet Emin Kırgil, temmuz ayında Almanya Başbakanı Angela Merkel'i rüyasında görmüş ve Merkel'i "sağlığına dikkat etsin, sonunda ölüm olabilir" diye uyarmıştı.

Türk Rüya Tabircisinin Merkel Rüyası Tuttu
Adanalı rüya tabircisi Mehmet Emin Kırgil, temmuz ayında Almanya Başbakanı Angela Merkel'i rüyasında görmüş ve Merkel'i "sağlığına dikkat etsin, sonunda ölüm olabilir" diye uyarmıştı. Merkel ise geçtiğimiz günlerde kayak yaparken düşerek leğen kemiğini kırdı.

Rüya tabircisi Kırgil, temmuz ayında "Rüyamda Hz. Muhammed bir odaya giriyor, odaya girerken üzerinde krem rengi fistanı ve siyah şalı var. İçeride 7 başbakan ayakta duruyor. Bu başbakanlar her biri bir ülkeyi temsil ediyor. Bir tanesi de bizim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, biri de Almanya Başbakanı Merkel. Peygamber Efendimiz sahabesine dönüp evrakı vermesini istedi. Sahabe evrakı getirip Peygamber Efendimize verdi. Deriden bir parça üzerinde isim listesi siyahla yazılmıştı, en üstte kırmızı bir çizgi vardı. Peygamber Efendimiz listedeki bazı isimlere bakarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini alıp en üste getirdi. Bu arada, Başbakanımız geriye çekildi. Arkasına Merkel geldi. Merkel'i de Peygamber Efendimiz işaretlerle uyarmaya çalıştı ve Merkel'in üzerini karalayarak, odadan çıkmasını istedi" yönünde rüya gördüğünü belirterek, "Bu rüyanın iki anlamı var. Merkel ya seçimi kaybedecek ya da sağlık problemi yaşayacak. Sağlığına dikkat etsin sonu ölümle sonuçlanabilir" demişti.

Bu olaydan sonra Merkel seçimleri yeniden kazandı ancak Noel ve yılbaşı tatilini geçirmek için gittiği İsviçre'nin St. Moritz kentinde kayak yaparken düşen Merkel, leğen kemiğini çatlattı. Bu olay üzerine açıklama yapan Kırgil, "Biz her ne kadar uyarsak da karşı taraftaki insan bizi kaide almasa da şu var. Peygamber Efendimiz, dediği gibi bazı rüyalar çıkar uyarıcıdırlar. Onlar bize inanmasa da şu var, Allah'ın dediği olur. Biz ne kadar uyarırsak uyaralım Allah'ın dediği olur. Kaza geçirmiştir geçmiş olsun. Ama bundan sonra yine de dikkat etsin" dedi.

Kırgil, dana önce Murat Göğebakan'ın lösemi olacağını, Merkel'in sağlık sorunu yaşayacağını rüyasında görmesiyle ilgili olarak, "Allah'ın verdiği güçtür. Bazı insanlara doğaüstü güç verir. İnsanlar kendi kabiliyetlerini bilmezler. Ben bilirim demiyorum. Ama Allah'ın bana verdiği hislerle bana verdiği yöntemlerle rüyaları yorarken hem hayra yorarım hem de kimseyi incitmeden rüyaları tabir etmeye çalışırım" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0