banner102

TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN BURSA DİKOSAB’A ZİYARET

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB (Bursa DİKOSAB) Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rifat Aygüler’i makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD BURSA ŞUBESİ’NDEN BURSA DİKOSAB’A ZİYARET

TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı, Yargıtay Onursal Üyesi ve 24. Dönem Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bursa DİKOSAB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rifat Aygüler’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Bursa DİKOSAB yönetiminin çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini belirtti. Örnek çalışma ve projeleri ile şehir ekonomisine daha fazla katkı koyabilmek adına gecesini gündüzüne katan OSB Yönetiminin destekçisi olacaklarını belirten Şerbetçioğlu, Bursa’ya katkı koymak adına her türlü iş ve fikir birliğine hazır olduklarını söyledi.

Ziyarette sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rifat Aygüler, Bursa DİKOSAB Yönetimi olarak bölgelerinin T.C. Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı’na olan geçmişten kalan borçlarını ödemeleri ve ‘Karma’ statüsüne kavuşmaları ile birlikte göreve geldikleri günden bu yana büyümesi ivme kazanan OSB’lerinin geleceğe daha sağlam adımlarla yürümeye başladığını belirtti. Rifat Aygüler, sektörlerinde tecrübesi binlerce yıl öncesine dayanan Bursa’nın alanlarında yerel ve global anlamda bir ana üretim – ticaret merkezi  haline gelebilme potansiyelinden güç alarak çalıştıklarını vurguladı. Aygüler, Bursa ve Türkiye ekonomisine daha fazla katkı koyabilmek adına gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirterek, bu yolda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2020, 20:06

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0