banner101

Tüm Artvinlileri Tek Çatı Altında Birleştirdik

Artvinliler Konfederasyonu Genel Başkanı Fetanet Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu.

Tüm Artvinlileri Tek Çatı Altında Birleştirdik

Fetanet Yıldırım yaptığı açıklamada ''Çok değerli Basınımızın güzide temsilcileri, Köşe yazarlarımız çok değerli Federasyon başkanlarım kıymetli dernekler başkanlarım, Konfederasyon Delegelerim, Konfederasyon Yöneticilerim şehir dışında gelerek bizleri onurlandıran federasyon başkanım ve dernek başkanlarım ve delegelerim dününde bugününde ve yarınında herzaman yanımızda bizimle olan ve bizlere herdaim güç veren Artvinliler; Türkiye’mizde bulunan yoğun göç almış illerimizde bulunan Dernek ve Federasyon’larımızla birliği ve beraberliği bir çatı altında toplayarak Konfederasyonumuzu kurduk. Bu meşakkatli yolda bizimle beraber 11 ilimiz ve ilçeleri ile bizlere katkı sağladılar. Bu süreçte il il, ilçe ilçe dolaşıp Artvinlileri bu çatı altında toplamak için aylarca , günlerce işinizde, eşinizde ve ailenizde ayrı kalarak bizimle birlikte göstermiş olduğunuz fedakarlığa cani gönülden teşekkür ediyorum hepiniz haklarınızı helal ediniz sağolun var olun.

Konfederasyon’umuzu kurma amacımız; Türkiye genelindeki Artvin’lileri tek bir çatı altında toplamak, işsize iş, aşsıza aş en önemlisi Eğtime büyük katkı sağlamak bütün sosyal aktiviteleri bir çatı altında toplamak doğumdan, ölüme herzaman Artvin’lilerin yanında olmak katkı sağlamak, birliğe ve beraberliğe hep birlikte yaşamak için varız varolduk ve varolacağız. Bugün burada bulunmanızdan dolayı hepinize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum sağolun varolun Hakkınızı Helal edin.

Bu meşekatlı yolda beni dernek başkanlarımı, federasyon başkanlarımı yalnız bırakmayan bizzat bu çalışmalara katılarak telefonla destek vererek bizleri onurlandıran bizim gücümüze güç katan başta bakanlarıma, millet vekillerime, belediye başkanlarıma, bürokratlarımıza ve bizzat konfederasyon’umuza destek olan isimleri açıklamak istiyorum; Hasan EKİNCİ, Adalet Bakanımız Abdül Hamit GÜL, Faruk ÇELİK, Orhan TAŞANLAR, Besim TUBUK, Sadettin TANTAN, Mustafa YILMAZ, Kadir TOPBAŞ, Sefa SİRMEN, Özgen KESKİN, Erdoğan BİLENSER, Şevket ORHAN, Şadi ÖZDEMİR, Asude ŞENOL, İsmet ACAR, Demirhan ELÇİN, Cemal ARIK, Talip YENİDÜNYA, Zeynep ABİDİN TURAN, Süleyman HATİNOĞLU, Burak KUNTAY, Ekrem SAMİ, Nuri Kemal DEMİREL, Turgay CİNER, Mehmet Nafız GÜVEN, Keramettin GENÇTÜRK, Yücel KÜÇÜKALTUN, Ekrem DEMİRÖZ,İlhan DEMİRÖZ, Orhan OCAK, Uğur BAYRAKTUTAN, Tuncer BAŞER, Orhan ÖZCÜ,Tanju TOPÇU, Ali CAKALIOĞLU ve şuanda isimlerini hatırlamadığım büyüklerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bu çalışmaya başlarken Ankara’ya gidipde 2 defa kapısını çaldığım kendisi Trabzon Oflu olup bir Artvin’li gibi bizleri kucaklayan sayın içişleri Bakanımız Süleyman SOYLU ve onun baş danışmanı Bursa’lı abimiz Harun AKIN ve ayrıca bizim her çalışmamızda gizli kahramanımız kardeşim Erol KARABAYIRA özellikle teşekkür eder saygılar sunuyorum'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2019, 10:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamile Emet Argin
Kamile Emet Argin - 4 yıl Önce

Hayirli ugurlu olsun kardesim ben mahallemdeki tüm artvinlilere kirginim Muhtar adayligimda emege saygi duymadilar. Karsimdaki mahallenin m sini bilmeyene destek oldular yani mesep ayrimcilariyla birlikte hareket ettiler bu dahada uzdu bizleri. Saygilar fetanet kardesim.Yolun acik olsun.

SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0