Trafik Haftası’nda Jandarma’dan Farkındalık Oluşturan Etkinlikler

Trafik Güvenliği ve Eğitimi Haftası’nı her yıl çeşitli etkinliklerle kutlayan ANKAmall bu yıl da Jandarma Genel Komutanlığı ekiplerine ev sahipliği yaptı.

Trafik Haftası’nda Jandarma’dan Farkındalık Oluşturan Etkinlikler
banner98

Halkın bilinçlenmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla her yıl çeşitli etkinliklerle Trafik Haftası’nı kutlayan ANKAmall, bu yıl da Jandarma Genel Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen dikkat çekici etkinliklerle ziyaretçileri buluşturdu.

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği trafik kazalarını önlemeyi amaçlayan, kamuoyunu bilinçlendirici etkinlikler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Bu kapsamda alışveriş merkezine kurulan parkurlarda yetişkinlere ve çocuklara trafikte uyulması gereken kurallar ve emniyet kemerinin önemi uygulamalı olarak anlatıldı. Ziyaretçiler, etkinlik alanına kurulan simülasyon aracı ile emniyet kemerinin kullanılmadığı durumlarda neler yaşanabileceğini yaşayarak deneyimleme fırsatı elde ettiler.

Çocuklar, oluşturulan parkurda uygulamalı olarak trafik kuralları hakkında bilgi edindiler. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan bilgilendirici broşür ve promosyon ürünlerinin dağıtıldığı etkinliklerde görevlilerin kullandığı motosikletler de çocuklar tarafından ilgi ile karşılandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0