banner101

Tekirdağ Baroları Birliği’nde 40 Ve 60 Yıllık Üyelere Plaket Töreni

TEKİRDAĞ (İHA) – Türkiye Baroları Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Tekirdağ Baroları Birliği tarafından düzenlenen meslekte 40. ve 60. yılını dolduran baro üyelerine düzenlenen plaket törenine katıldı.Tekirdağ Yelken Kulübünde düzenlenen...

Tekirdağ Baroları Birliği’nde 40 Ve 60 Yıllık Üyelere Plaket Töreni
TEKİRDAĞ (İHA) – Türkiye Baroları Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Tekirdağ Baroları Birliği tarafından düzenlenen meslekte 40. ve 60. yılını dolduran baro üyelerine düzenlenen plaket törenine katıldı.
Tekirdağ Yelken Kulübünde düzenlenen plaket töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Feyzioğlu, Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır dilediğini söyledi. Gezi parkında marjinal grupların da olduğunu ifade eden Feyzioğlu, olayda şiddetsiz ve silahsız gösteri yapanlarında olduğunu ifade etti. Feyzioğlu, “Bu noktada devleti temsil eden en üst makamlardaki kişilerin bizleri tabi kucaklayıcı olmasını ve yaraları sarmalarını beklerdik. Maalesef yaraların sarılması yerine basına çok daha şiddetli bir baskı ve gezide silahsız şiddetsiz gösteri hakkını kullanan kişilerde dahil olmak üzere ki bu kısım bizi ilgilendirir. Bunlara soruşturmalar ve davalar geldi. İşte biz bundan bir cadı avına dönüştüğü için fevkalade rahatsızız ve tabii ki hukuki mücadelemizi de sürdürüyoruz.
Hukuk devletini yönetebilen bir demokrasinin marifeti o zamanda olaylar büyümeden insanların taleplerini dinleyip anlamak olmalıydı" dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0