Tek Dokunuşla Can Kurtarıyor

Akıllı telefonlara geliştirilen yeni bir uygulamayla artık ambulans, polis veya itfaiye tek bir dokunuşla olay yerine çağrılıyor.

Tek Dokunuşla Can Kurtarıyor
banner98
Akıllı telefonlara geliştirilen yeni bir uygulamayla artık ambulans, polis veya itfaiye tek bir dokunuşla olay yerine çağrılıyor.

Akıllı telefonlarda yer alan tek bir uygulama ile günlük hayatta ihtiyaç duyulan güvenlik güçleri, itfaiye veya sağlık hizmetleri kapınızda oluyor. ARMED Güvenlik ve Alarm Sistemleri A.Ş. bünyesinde hizmet veren DGM adlı uygulama sayesinde polis, ambulans ve itfaiye ekipleri, akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilen DGM uygulamasıyla anında harekete geçiyor.

SADECE 3 DAKİKADA OLAY YERİNDE

ARMED Güvenlik ve Alarm Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz, çağrı merkezlerinde görevli 25 kişilik uzman kadrolarının yer aldığını belirterek, "Çağrı merkezimiz, her gün ve her saat kullanıcıların hizmetindedir. Yardıma ihtiyacı olan herkese ücretsiz hizmet vermekteyiz. DGM uygulaması ile 3 dakika gibi kısa bir sürede ambulans, polis ya da itfaiyeyi olay yerine yönlendirip talebiniz doğrultusunda yakınlarınızı da durumdan haberdar edebiliyoruz. Hiç kimseyi telefonla aramadan tek bir tuşa basarak bulunduğunuz yeri anında öğrenebiliyor ve size hemen ulaşabiliyoruz. Kayak yaparken kayboldunuz, tıklayın DGM'ye (Dedektif Güvenlik Merkezi) neredeyseniz hemen sizi bulsunlar. Şiddet mağdurusunuz, tek tuşla polis yardımınıza gelsin. Hem de tüm bu hizmetler, 3 dakikada size ulaşıyor" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2014, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0