Sümeyye Erdoğan Denizli’de Açılış Yaptı

Kadın ve Demokrasi Derneği Denizli Şubesi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından yapıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan,...

Sümeyye Erdoğan Denizli’de Açılış Yaptı
banner98
Kadın ve Demokrasi Derneği Denizli Şubesi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) açılışı için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile birlikte Denizli’ye geldi. Demokrasi Bulvarı’nda bulunan KADEM binasının açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Sümeyye Erdoğan’ın yanı sıra Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Sümeyye Erdoğan’ın başkanvekilliği yaptığı KADEM’in Gaziantep’ten sonra ikinci şubesinin Denizli’ye açıldığı vurgulandı.
"İLK ŞUBE GAZİANTEP’TE AÇMIŞTIK"
Törende konuşan KADEM Başkanvekili Sümeyye Erdoğan, kadının demokraside çok önemli yeri olduğunu belirterek, "KADEM olarak tüm toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çeşitli illerde şubelerimizi açmaya başladık. Denizli’de sivil toplumun ne kadar etkili ve hareketli olduğu hepimizin malumu. Biz de bunu değerlendirebilmek adına Denizli’de bu şubemizi açıyoruz. İlk şubemizi Gaziantep’te açmıştık. İkincisini de Denizli’de açıyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur" dedi.
"DEMOKRASİLERDE KADINLAR EN ÖNLERDE YER ALIYOR"
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise demokrasilerde kadınların en önlerde yer aldığını kaydederek, "Eğer kadın hareketi bu kadar güçlü olmasaydı, bu yürüyüş tek ayağı olmayan bir yürüyüş haline gelirdi. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere kadın hareketinin siyasette, ticarette, ekonomide olması yönünde çalışan herkese ben teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımızın kadınlarla ilgili, siyasette temsili ile ilgili bizim hep birkaç adım önümüzde olması bizim için önemlidir.İlla ki belediye meclis üyeleri olacak diye sözleri oldu. Şimdi daha iyi anlıyoruz neden böyle dediğini. Ben daha iyi anlıyorum. Eşim benim yerime işlerimi alıp götürdüğünü görmek bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından KADEM Denizli Şubesi’nin binasını protokol üyeleri kurdeleyi keserek açtı.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0