Sırrı Aydın'dan önemli açıklamalar

KDG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Aydın imtiyaz sahibi olduğu Türkiye Ulusal Medya'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Sırrı Aydın'dan önemli açıklamalar
banner98

KDG Şirketler Grubu olaraki yaptıkları projeler ile Bursa'nın çehresini değiştirerek, kent estetiğine önemli katkılarda bulunduklarını söyleyerek, son zamanlarda başarılarını çekemeyen bazı çıkar odaklarının çeşitli karalama kampanyaları ve mesnetsiz iddialar ile projelerine gölge düşürmeye çalıştıklarını ifade etti.

Sırrı Aydın açıklamasında, bu kentin değerli iş adamlarından Tuğrul Kutluay ile birlikte,  Bursa ilinde birçok projeyi sorunsuz gerçekleştirdik. Devam eden ve sonuna yaklaştığımız kentsel dönüşüm projemiz Mavi İnci Konakları konusunda ise; A.S.D, İ.Ş.ve E.A. gibi bu güne kadar hiç bir vasıfı olmayan toplumda yer edinememiş, ehliyetsiz, emek hırsızlığını meslek edinen bu kişilerle, bu şahısları destekleyen, ardındaki şebeke, emekçi insanların malına çökmek umuduyla, şahsi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda sahte belgeler düzenlemiş,  yalan ve iftirada bulunmuş, en çok ta sosyal medyada sürekli olarak karalama propagandası yaparak şirketimizi, ismimizi karalayarak ve aynı zamanda masum insanlara, maliklere ve ev sahiplerine yalan yanlış bilgi vererek psikolojisini bozmuş ve şirketimize karşı galeyana getirip kışkırtarak daireleri gasp edileceği zannına kapılıp aralarında ele geçirecekleri daireleri paylaşma sevincine gark olmuşlardır.
Bu güne kadar bu tür mesnetsiz şahıslara cevap verme zorunluluğu hissetmememize rağmen, müşterilerimizde bize karşı oluşan güvenirsizliği ve etrafımızdaki masum insanların hayretleri,   aynı zamanda ismimizin bu tür yalan haberler ile karalanması durumunda, buna bir son verme, ve insanları aydınlatma zorunluluğu doğmuştur.  Bu mesnetsiz şahıslar ve başlarını omuzlarına yasladıkları rüşvet şebekesi, bu gün itibari ile şirketimize vermiş olduğu zararı, yaptıkları kanun dışı işler ve bulundukları iftiraları mahkeme huzurunda görülüp, hesap verecekler ve gereken en ağır cezayı alacaklardır. Bu konuda Türk Adaletine inancım sonsuzdur'' ifadelerini kullandı.

KDG Şirketler Grubu olarak bundan sonraki yatırımları hakkında da bilgi veren, Sırrı Aydın, ''KDG Şirketler Grubu olarak ülkemize ve şehrimize katma değer üretmek, Türkiye Yüzyılında, insanımızı çok daha güzel projeler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Çok yakında kuracağımız televizyon kanalı ile de ülkemiz ve Bursa'ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin'' dedi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin bayram
Hüseyin bayram - 7 ay Önce

Sırrı suat aydın Tuğrul Kutluay hacı aydın emniyet arıyor dolandırıcı suç örgütü kurmaktan görünler emniyete bilgi versinler

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0