banner101

Sağlık-sen Genel Başkanı Memiş’ten Kılıçdaroğlu’na Tepki

Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Niğde’de sendikasının Genişletilmiş...

Sağlık-sen Genel Başkanı Memiş’ten Kılıçdaroğlu’na Tepki
Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Niğde’de sendikasının Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katıldı. Bir restoranda düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Halk Sağlığı Müdür Vekili Ertan Değirmencioğlu, Sağlık-Sen Şube Başkanı Rıdvan Yeşildal, Eğitim-bir-sen Şube Başkanı Hasan Orhan ve sendika üyeleri katıldı.
Başkan Memiş, sendika üyelerine yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert bir dilde eleştirdi. Memiş, “Bir partinin liderliğini yaparken sapla samanı ayıramayarak hendek kazanları, askerimizi, polislerimizi şehit eden PKK kalleşlerini ‘Arkadaşlara rica ediyorum, hendek kazmasınlar’ diye onları masum göstermeye çalışan ancak çocuk istismarları ve hazmedemediği başörtüsü üzerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanına ağza alınmayacak hakaretleri yapan ağzından salyalar akan bir muhalefet liderinin olduğu ülkede yaşıyoruz, onun için işimiz çok zor bu ülkenin geleceğine sahip çıkmalıyız” dedi.
Terörle mücadelede ülke olarak birlik olma çağrısında bulunan Memiş, şunları kaydetti:
“Terörle mücadele sürecinde 350’den fazla şehidimiz var. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ülkemiz üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Büyük fotoğrafı ok iyi görmemiz gerekiyor. Hemen yanı başımızda Suriye bölünme aşamasındayken Suriye’nin bu bölünme sürecinde Rusya’sı, İran’ı, Amerika’sı İsrail’i Suriye’yi bölme mücadelesi verirken 900 kilometre sınırımız olan Suriye’nin yeniden şekillenmesinden Türkiye’yi devre dışı bırakıp oradaki Türkmen kardeşlerimiz yok saymak iççin ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Bu ülkeye 101 yıl önce Çanakkale’ye giremeyen düşman 101 yılın intikamıyla yanıp tutuşuyor ve bunun hesabını yapıp ülkemizdeki birlik beraberlik ve kardeşliği baltalamak istiyor. Hiçbirimiz gözümüzü kırpmadan canımızı vermeye göze aldıysak bu ülkenin geleceği için canımız yanacak ama birliğimizden asla taviz vermeyeceğiz.”
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0